Savage Infinity Vinyl Pure White 2,43x3,04м (V01-0810)

Код товару: С000008809
Фото: Savage Infinity Vinyl Pure White 2,43x3,04м (V01-0810)

У наявності

Ціна: 7 290 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Savage Infinity Vinyl  – одні з найвищих класних безшовних фонів, які підійдуть як для студійної фотозйомки, так і для виїзних заходів. Фони виготовлені з цілісного полотна тканини, краї якого прострочені щільною подвійною нейлоновою ниткою. Фон зручно кріпити на тримачах.

Головна особливість цих фонів – унікальна однорідна матова поверхня, що не відкидає відблисків. Ці фони ідеально підходять для фотографій, де потрібний високий контраст: наприклад, для драматичних портретів або комерційної фотографії.

Матеріал фону – міцний та зносостійкий вініл, який стійкий до механічних впливів та легко очищається водою з миючими засобами.

 

Savage Infinity Vinyl Pure White 2,43x3,04м (V01-0810) - на сайті магазину АВС Фото. Якщо терміново потрібно купити Фони фотоаксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш віртуальний магазин АВС Фото. Виберіть із запропонованих варіантів Фон за ринковими розцінками? Щоб не витрачати час на вибір Фон, за допомогою зручної навігації. Введіть: Savage і Вам будуть запропоновані різні Фони Savage. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. За якість товарів можна не хвилюватися. Вся фототехніка з нашого каталогу випускають відомі виробники, наприклад Savage. Виникли при підборі Savage Infinity Vinyl Pure White 2,43x3,04м (V01-0810) Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Товари можна забрати в Тернополі без затримок.

Виробник
Savage
Тип фону
вініловий
Колір фону White (V01)
Розмір
2,43x3,04м