Savage Widetone Flaмingo 2,72x11м (92-12)

Код товару: С000008803
Фото: Savage Widetone Flaмingo 2,72x11м (92-12)

У наявності

Ціна: 3 090 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Savage Widetone - це серія студійних безшовних фонів із паперу високої якості, які можна використовувати як у професійних, так і в аматорських фотостудіях. Завдяки невеликій ціні, чудовій якості та різноманітності кольорів, ця серія студійних фонів дуже швидко завоювала популярність у фотографів і користується високим попитом вже понад 60 років.

Фони серії Savage Widetone мають покриття антивідблиску і намотані на картонну тубу для зручності перевезення, монтування, скочування та розкочування. Завдяки багатству квітів ці паперові фони допоможуть створити необхідну атмосферу для будь-якого виду фотозйомки. Також ці фони можна використовувати як декорації на різних заходах та презентаціях.

Все це робить паперові фони серії Savage Widetone незамінними помічниками у будь-якій фотостудії, де ви з легкістю зможете реалізувати найнеймовірніші творчі ідеї.

 

Savage Widetone Flaмingo 2,72x11м (92-12) - в онлайн-каталозі abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Фони фотоаксесуари не покидаючи вдома, відвідайте наш електронний маркет abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та виберіть Фон на вигідних умовах. Щоб не витрачати час на підбір Фон, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Savage і перед вами відкриються всі необхідні для вас Фони Savage. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. За якість запчастин можна не переживати. Товари, які можна замовити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Falcon. Якщо з'явилися при виборі Savage Widetone Flaмingo 2,72x11м (92-12) Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Товар можна отримати в Ужгород у мінімальні терміни.