JJC NS-XS3

Код товару: С000009865
Фото: JJC NS-XS3

У наявності

Ціна: 383 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

JJC NS-XS3 ремінь для фотокамери
 
Ремінь, розрахований на вагу бездзеркальної камери зі змінним об'єктивом. Довжина ременя достатня для носіння камери навскоси, з можливістю оперативно перевести її в робоче положення.
 
Надійна застібка дозволяє швидко розстебнути і зняти ремінь. У центральній частині ременя є невелика кишеня на блискавці. Вся фурнітура зроблена з міцного, пружного пластику. Система швидкого регулювання довжини, з фіксацією на липучці дуже надійна і зручна.
 
- Довжина: 100 см.
- Ширина: 3 см
- Вага: 55 г.
 
 
 

JJC NS-XS3 - в електронному каталозі АВС Фото. Якщо потрібно замовити Ремені для фотоапаратів або інші фотоаксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш електронний магазин АВС Фото. Виберіть із каталогу Ремінь за гарною ціною? Щоб швидко підібрати Ремінь, за допомогою навігації. Введіть: JJC і перед вами будуть Ремені для фотоапаратів JJC. Як бачите, вибір максимально спрощений. В якості товарів можна бути повністю впевненими Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Panasonic. З'явилися під час замовлення JJC NS-XS3 Питання можна поставити нашому фахівцю. Замовлення можна забрати в Дніпрі без затримок.

- Довжина: 100 см.
- Ширина: 3 см
- Вага: 55 г.