SmallRig Cold Shoe (1241)

Код товару: С000010472
Фото: SmallRig Cold Shoe (1241)

У наявності

Ціна: 231 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Кріплення холодний черевик SmallRig Cold Shoe призначене для встановлення на свій фотоапарат компактного мікрофону, камерного відеосвітла, фотоспалаху.
Встановлюється будь-яку клітину для камер, а також кронштейни, планки та інші кріплення з отворами з різьбленням 1/4"-20 або M2.5.
Білі стрілки на холодному черевику показують правильний напрямок ковзання аксесуара, що дозволяє правильно та швидко монтувати кріплення.
 
Вигнуті всередину фаски SmallRig Cold Shoe 1241 запобігають випаданню або випадковому зняттю камерних відеоаксесуарів.
 
 

SmallRig Cold Shoe (1241) - в онлайн-каталозі АВС Фото. Якщо терміново потрібно купити Клітини та аксесуари А також інші елементи фототехніки Не виходячи з дому, зайдіть до нас в онлайн магазин abcphoto.com.ua. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Клітина та аксесуари на кращих умовах. Щоб запросто підібрати Клітина та аксесуари, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: SmallRig І Ви побачите перелік з Клітини та аксесуари SmallRig. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. Як товари можна бути впевненими. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, створені відомими брендами, наприклад SmallRig. Якщо з'явилися при підборі SmallRig Cold Shoe (1241) Запитайте наших менеджерів. Фототовари можна отримати в Житомирі в необхідні терміни.

Сумісність: клітини SmallRig або інші клуні з різьбовими кріпленнями 1/4”-20 та M2.5;
Кріплення для аксесуарів: кріплення під холодний черевик;
Монтаж на клітини: за допомогою 1 х гвинта 1/4”-20 та 2 х гвинтів M2.5;
Матеріал: алюміній;
Розмір: 25 x 25 x 9 мм;
Вага: 13 р.