Sigma 23mm f/1,4 DC DN Contemporary (Leica L)

Код товару: С000012242
Фото: Sigma 23mm f/1,4 DC DN Contemporary (Leica L)

У наявності

Ціна: 23 195 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Сучасний об’єктив Sigma 23mm f/1.4 DC DN Contemporary Lens із ширококутним фокусуванням із швидкою діафрагмою для бездзеркальних камер формату APS-C забезпечує поле огляду, еквівалентне 35 мм для повнокадрової камери. Цей об’єктив із байонетом Leica L забезпечує високу роздільну здатність і чудові ефекти боке завдяки великій максимальній діафрагмі f/1,4. Внутрішня система фокусування з кроковим двигуном забезпечує швидке й точне автофокусування для фото- та відеозйомки, а з мінімальною дистанцією фокусування 9,9 дюйма об’єктив добре підходить для зйомки великим планом і портретів.
 
- Основний ширококутний об’єктив призначений для бездзеркальних камер з байонетом Leica L формату APS-C і забезпечує еквівалентну фокусну відстань 35 мм.
- Яскрава максимальна діафрагма f/2 покращує роботу в умовах складного освітлення, а також пропонує кращий контроль над глибиною різкості.
- Внутрішня система фокусування з кроковим двигуном для швидкого та надійного автофокусування як для фотографій, так і для відео.
- Мінімальна дистанція фокусування 9,9" дозволяє робити унікальні фотографії крупним планом і портрети.
- Сумісність із функцією допомоги автофокусування та корекцією аберації об’єктива на підтримуваних камерах.
- Захищена від пилу та бризок конструкція з латунним байонетним кріпленням для гарантованої точності та довговічності.
 

Sigma 23mm f/1,4 DC DN Contemporary (Leica L) - в інет-каталозі abcphoto. Якщо терміново потрібно купити Об'єктиви або інші фотоаксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш електронний магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Об'єктив за ринковими розцінками? Щоб правильно вибрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою. Введіть: Sigma і перед вами будуть Об'єктиви Sigma. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. За якість товарів можна не турбуватися. Всі фотототовари, які є у нас, створені відомими виробниками, наприклад Viltrox. Якщо з'явилися при купівлі Sigma 23mm f/1,4 DC DN Contemporary (Leica L) Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Кременчуці найшвидше.

Фокусна відстань 23 мм
Максимальна діафрагма f/1,4
Мінімальна діафрагма f/16
Кріплення об’єктива Leica L
Охоплення формату об'єктива APS-C
Мінімальна дистанція фокусування 9,8"/25 см
Коефіцієнт макровідтворення 1:7,3
Оптичний дизайн 13 елементів у 10 групах
Лопаті діафрагми 9
Тип фокусування Автофокус
Стабілізація зображення Немає
Розмір фільтра 52 мм (спереду)
Розміри (ø x L) 2,6 x 3,1" / 65,8 x 79,2 мм
вага 11,6 унцій / 330 г