Cokin 37-49 мм

Код товару: 13562
Фото: Cokin 37-49 мм

У наявності

Ціна: 211 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Перехідне кільце для об'єктива дозволяє використовувати фільтр з діаметром, відмінним від об'єктива. Перехідне кільце встановлюється на об'єктив. Світлофільтр необхідно накрутити поверх кільця.
Сумісність: Перехідне кільце підходить для будь-яких об'єктивів. При виборі перехідного кільця слід брати до уваги потрібний діаметр.
 
 

Cokin 37-49 мм - на сайті інтернет-магазину abcphoto.com.ua. Якщо потрібно вибрати Перехідні кільця А також інші фототовари Не виходячи з дому, зайдіть до нас в електронний каталог abcphoto. Розгляньте асортимент та виберіть Перехідне кільце З вигодами для себе? Щоб не витрачати час на підбір Перехідне кільце, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Cokin і Вам будуть запропоновані різні Перехідні кільця Cokin. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. В якості товарів сумнівів бути не може Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад JYC. Якщо з'явилися при купівлі Cokin 37-49 мм Питання можна прояснити у наших фахівців. Фототовари можна отримати в Житомирі якомога швидше.