Marumi M- Gray

Код товару: 15951
Фото: Marumi M- Gray

У наявності

Ціна: 159 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Чохол для світлофільтрів MARUMI надійно захищає світлофільтри від подряпин та бруду, також заощаджує місце в кофрі фотографа та дозволяє тримати необхідні світлофільтри в одному місці без пластикових коробок.
Чохол для світлофільтрів MARUMI виготовлений з капронової тканини з прозорими відділеннями із ПВХ плівки та представлений у двох кольорових варіантах – сірому та чорному.
В одному чохлі для світлофільтрів MARUMI можна зберігати до 6 світлофільтрів.
 

Marumi M- Gray - в електронному каталозі АВС Фото. Якщо потрібно підібрати Чохли для фільтрів А також інші елементи фототехніки Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в віртуальний маркет АВС Фото. Розгляньте пропозиції та виберіть Чохли для фільтрів за доступною ціною. Щоб легко було підібрати Чохли для фільтрів, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Marumi і Ви побачите список з Чохли для фільтрів Marumi. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. За якість деталей можна не хвилюватися. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Marumi. З'явилися при покупці Marumi M- Gray Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Посилання прийде в Чернівцях в потрібні терміни.

Місткість: 6 фільтрів діаметром до 62 мм