Power Plant Fuji NP-W126 (DV00DV1316)

Код товару: К000000521
Фото: Power Plant Fuji NP-W126 (DV00DV1316)

У наявності

Ціна: 699 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Акумулятор PowerPlant для Fuji NP-W126 – це сучасна літієво-іонна батарея для фото та відеокамер, яка забезпечить тривалий час автономної роботи Вашого пристрою.
Акумулятор PowerPlant це повноцінний аналог оригінального акумулятора Fuji NP-W126. У виробництві використані тільки високоякісні елементи живлення та японські чіпи оригінальних виробників, тому акумулятор має високу енергетичну щільність, низький саморозряд, зберігає заряд навіть при тривалому використанні, а відсутність "ефекту пам'яті" і здатність швидко перезаряджати його не досягаючи повної розрядки, можна віднести до ключових переваг.
Фірма PowerPlant гарантує безпеку використання батареї PowerPlant Fuji NP-W126 з Вашою камерою або відеокамерою.
Назва: Акумулятор Fuji NP - W126
Ємність: 1100mAh
Тип акумулятора: Li-ion
Напруга: 7.2V
Виробник: PowerPlant
Гарантія: 12 місяців


Power Plant Fuji NP-W126 (DV00DV1316) - у віртуальному маркеті АВС Фото. Якщо потрібно придбати Акумулятори для фото-відео або інші аксесуари не покидаючи вдома, відвідайте наш електронний каталог АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Акумулятор на вигідних умовах. Щоб легко підібрати Акумулятор, за допомогою фільтрів. Введіть: Power Plant і Ви побачите всі необхідні Акумулятори для фото-відео Power Plant. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі фототовари, які можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Power Plant. Якщо виникли при купівлі Power Plant Fuji NP-W126 (DV00DV1316) Запитайте нашого менеджера. Товари заберіть в Рівному без затримок.

Основные характеристики
ТипLi-ion
Емкость1100mAh
Напряжение7.2V