Kenko PRO1 D R-Cross Screen 62mm

Код товару: С000004037
Фото: Kenko PRO1 D R-Cross Screen 62mm

У наявності

Ціна: 362 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Kenko PRO1D R-CROSS SCREEN 62mm (235570) Променевий фільтр R-CROSS SCREEN додає до особливо сильних джерел світла на зображенні 4-х променеві "зірочки", надаючи знімку романтичну атмосферу. Фільтр ефективний для нічних зйомок із безліччю джерел світла у кадрі.
 
Дозволить Вам створити ефектні «зірки» навколо будь-якого точкового джерела світла, що потрапив у кадр. На поверхні скла світлофільтрів серії R-CROSS витравлено мініатюрні паралельні та перпендикулярні лінії, які прикрашають кожне джерело світла у кадрі чотирма (фільтр R-Cross Screen) променями.


 

Kenko PRO1 D R-Cross Screen 62mm - у великому інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Фільтри А також інші фотоаксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш електронний каталог abcphoto. Розгляньте пропозиції та підберіть Фільтр вигідно? Щоб правильно підібрати Фільтр, за допомогою фільтрів. Введіть: Kenko і Вам будуть показані всі Фільтри Kenko. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Можна не турбуватися про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад RODENSTOCK. Якщо виникли при купівлі Kenko PRO1 D R-Cross Screen 62mm Запитайте наших менеджерів. Посилку отримаєте Тернополі в швидкі терміни.

Модель
PRO1D R-CROSS SCREEN 62mm
Артикул
235570
Виробник
Kenko
Тип
променевий
Діаметр різьблення
62 мм
Корекція кольору
ні