Savage Widetone Alмond 2,72x11м (79-12)

Код товару: С000008796
Фото: Savage Widetone Alмond 2,72x11м (79-12)

У наявності

Ціна: 3 000 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Savage Widetone - це серія студійних безшовних фонів із паперу високої якості, які можна використовувати як у професійних, так і в аматорських фотостудіях. Завдяки невеликій ціні, чудовій якості та різноманітності кольорів, ця серія студійних фонів дуже швидко завоювала популярність у фотографів і користується високим попитом вже понад 60 років.

Фони серії Savage Widetone мають покриття антивідблиску і намотані на картонну тубу для зручності перевезення, монтування, скочування та розкочування. Завдяки багатству квітів ці паперові фони допоможуть створити необхідну атмосферу для будь-якого виду фотозйомки. Також ці фони можна використовувати як декорації на різних заходах та презентаціях.

Все це робить паперові фони серії Savage Widetone незамінними помічниками у будь-якій фотостудії, де ви з легкістю зможете реалізувати найнеймовірніші творчі ідеї.

 

Savage Widetone Alмond 2,72x11м (79-12) - в електронному каталозі abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно вибрати Фони або інші аксесуари не покидаючи будинок, відвідайте наш електронний маркет АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Фон за бюджетною ціною? Щоб легше було підібрати Фон, скористайтеся зручною системою. Введіть: Savage і Ви побачите доступні для замовлення Фони Savage. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. За якість товарів можна не турбуватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Falcon. Якщо з'явилися при купівлі Savage Widetone Alмond 2,72x11м (79-12) Питання можна уточнити у наших фахівців. Фототовари можна отримати в Сумах якомога швидше.