Savage Widetone Baby Blue 2,72x11м (47-12)

Код товару: С000008782
Фото: Savage Widetone Baby Blue 2,72x11м (47-12)

У наявності

Ціна: 3 000 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

        

Savage Widetone  - це серія студійних безшовних фонів із паперу високої якості, які можна використовувати як у професійних, так і в аматорських фотостудіях. Завдяки невеликій ціні, чудовій якості та різноманітності кольорів, ця серія студійних фонів дуже швидко завоювала популярність у фотографів і користується високим попитом вже понад 60 років.

Фони серії  Savage Widetone  мають покриття антивідблиску і намотані на картонну тубу для зручності перевезення, монтування, скочування та розкочування. Завдяки багатству квітів ці паперові фони допоможуть створити необхідну атмосферу для будь-якого виду фотозйомки. Також ці фони можна використовувати як декорації на різних заходах та презентаціях.

Все це робить паперові фони серії  Savage Widetone незамінними помічниками у будь-якій фотостудії, де ви з легкістю зможете реалізувати найнеймовірніші творчі ідеї.

 

Savage Widetone Baby Blue 2,72x11м (47-12) - в інет-каталозі abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Фони або інші фотоаксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш інтернет магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте асортимент та виберіть Фон за ринковими розцінками? Щоб правильно підібрати Фон, за допомогою навігації. Введіть: Savage і Ви побачите, які доступні для замовлення Фони Savage. У нас підібрати фототехніку найпростіше. В якості товарів сумнівів бути не може Вся фототехніка з нашого каталогу створені найкращими світовими виробниками, наприклад Falcon. З'явилися під час підбору Savage Widetone Baby Blue 2,72x11м (47-12) Питання можна задати нашим фахівцям. Замовлення можна отримати Дніпродзержинське в швидкі терміни.

Виробник
Savage
Тип фону
паперовий
Колір фону Baby Blue (№47)
Розмір
2,72x11м