Godox TL30-K2 Tube Light RGB (2700-6500K)

Код товару: С000010855
Фото: Godox TL30-K2 Tube Light RGB (2700-6500K)

Нема в наявності

Ціна: 8 700 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Комплект Godox TL30-K2 Kit із двох світлодіодних освітлювачів TL30 з набором аксесуарів у компактному кейсі для перенесення, підходить для створення різних кольорових світлових сцен. У комплект входять стільникові грати, прозорі водонепроникні чохли, з'єднувач освітлювачів та кліпси для кріплення. Цей універсальний комплект стане чудовим вибором для виконання найрізноманітніших завдань, від підсвічування онлайн-трансляцій до акцентного освітлення для фото- та відеозйомки.

Світлодіодний освітлювач Godox TL30 RGB

Світлодіодний освітлювач TL30 RGB від Godox – це легкий світлодіодний освітлювач у компактному форм-факторі у вигляді трубки. Температура кольору регулюється від 2700K до 6300K, що дозволяє збалансувати світло за кольором з будь-яким іншим джерелом освітлення. Неймовірно високий індекс TLCI 99 та індекс CRI 97 забезпечує надзвичайно високу точність кольору як у фото-, так і у відеовиробництві. RGB-світлодіод може відтворити будь-який колір у широкому діапазоні кольорів з 36000 доступних кольорів, просто виберіть відтінок, його насиченість і яскравість. 13 світлових спецефектів з трьома налаштуваннями на кожен допоможуть імітувати різні світлові сцени.

При всіх своїх можливостях TL30 простий у налаштуванні та використанні. Цим освітлювачем легко керувати за допомогою інтуїтивно зрозумілих елементів керування та світлодіодного дисплея, а також за допомогою програми для смартфона або планшета через Bluetooth на відстані до 30 метрів. Вбудований літій-іонний акумулятор забезпечує живлення освітлювача протягом 60 хвилин на повній потужності, а також заряджається або працює через USB-C порт від будь-якого джерела USB 5В/2А. Вбудовані магніти дозволяють прикріплювати освітлювач до будь-якої металевої поверхні, а на кожному торці освітлювача є кріплення з різьбленням 1/4".

  • Режими RGB, CCT, HSI
  • 36000 кольорів
  • 13 спецефектів, що налаштовуються
  • Розширене регулювання зеленого/пурпурного
  • Керування Bluetooth за допомогою програми
  • Порт заряджання USB-C
  • Вбудований літій-іонний акумулятор, 3,6В/2900мАч/10,7Втч
  • Вбудовані магнітні кріплення
  • Кріплення 1/4" дюйма на кожному торці

Чохол Godox TL-W30 для TL30 водонепроникний

Водонепроникний чохол дозволяє використовувати світлодіодний освітлювач TL30 у суворих, вологих умовах або навіть під водою. Він виготовлений з прозорого, товстого і міцного пластику, має замок, що замикається, і ремінець на зап'ястя.

Стільники Godox TL-G30 для TL30

Стільникові грати звужує поширення променя від світлодіодного освітлювача, дозволяючи спрямовувати світловий потік, контролювати засвіти і наголошувати на об'єкті. Грати виготовлені з тканини і складаються плоско для зручного зберігання.

З'єднувач Godox TL-M2 для TL30 двомісний

З'єднувач для 2 світлодіодних освітлювачів TL-30. Має два гвинти з різьбленням 1/4". Об'єднання кількох трубчастих освітлювачів дозволяє створювати світлові смуги різної довжини.

З'єднувач Godox TL-M8 для TL30 восьмимісний

З'єднувач для 8 світлодіодних освітлювачів TL-30. Має вісім різьбових кріплень діаметром 1/4". Цей пристрій дозволяє з'єднувати до восьми освітлювачів для створення різноманітних освітлювальних решіток, в центрі пристрою знаходиться різьбовий отвір 1/4" для установки конструкції, що вийшла, на стійку або іншу опору.

Затискач Godox TL-C2 для TL30 утримуючий

Затискач Godox TL-C2 дозволяє встановити світлодіодний освітлювач TL30 на стійці чи іншій опорі. Затискач оснащений двома монтажними отворами з різьбленням 1/4" та виготовлений з удароміцного пластику.

Кейс

Компактний кейс для перенесення всіх компонентів комплекту TL30-K2 Kit, обладнаний блискавкою, має кілька відділень для аксесуарів та ручку для перенесення.

Комплектація

  • Світлодіодний освітлювач TL30х2
  • Ремінець на зап'ясті х2
  • Металева пластина х6
  • Соті Godox TL-G30х2
  • Кабель живлення USB-C х2
  • Кліпса TL-C2 х2
  • З'єднувач Godox TL-M2 для TL30 двомісний х1
  • Комплект липучок х6
  • Чохол Godox TL-W30 для TL30 водонепроникний х2
  • Кейс х1

 

 

 

Godox TL30-K2 Tube Light RGB (2700-6500K) - на надійному сайті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно вибрати Постійне студійне світло або інші фототовари не покидаючи житла, відвідайте наш віртуальний маркет АВС Фото. Розгляньте каталог та виберіть Постійне студійне світло за доступною ціною. Щоб швидко підібрати Постійне студійне світло, за допомогою фільтрів. Введіть: Godox і Ви побачите список з Постійне студійне світло Godox. Як бачите, все досить просто. За якість деталей можна не хвилюватися. Всі фотототовари, які є у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад Weifeng. Якщо з'явилися при купівлі Godox TL30-K2 Tube Light RGB (2700-6500K) Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Посилання прийде в Чернігові у мінімальні терміни.

Тип світла: світлодіодний
Потужність: 8 Вт (х 2)
Освітленість: 740 лк
Температура кольору: 2700 - 6500 К
Індекс CRI: ≥ 97
Індекс TLCI: ≥ 99
Регулювання потужності: 0…100%, плавна
Дистанційне управління: є, через мобільний додаток через Bluetooth
Робота від аккумулятора: вбудований аккумулятор 3.6В 2900 мАг, близько 60 хвилин роботи з максимальною яскравістю
Робота від мережі: можлива, мережний USB пристрій продається окремо
Система охолодження: пасивна
Байонет: ні
Тип кріплення: 1/4"-20
Температура експлуатації: -10 ° ~ 40 ° C
Фізичні характеристики
Вес: 0.3 кг
розміри: 300 х 42 мм