Hoya 67mm Fusion One Protector

Код товару: С000011971
Фото: Hoya 67mm Fusion One Protector

Нема в наявності

Ціна: 1 793 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Hoya Fusion ONE покликана замінити давно продану серію HOYA PRO1D, яка широко використовується аматорами та професійними фотографами в усьому світі. Слово «ONE» в назві цієї серії залишилося як спадщина HOYA PRO1D, на згадку про її внесок у творчість фотографів, з вірою в те, що ця нова серія буде служити ще багато десятиліть вперед.

HOYA FUSION ONE приєднується до лінійки фільтрів HOYA з поєднанням усіх високо цінних основних характеристик, таких як багатошарове покриття, надвисока пропускна здатність світла, високоякісне оптичне скло та низькопрофільна рамка, а також нова стійкість до плям. і водовідштовхувальне покриття, яке відповідає новим стандартам у галузі фотографічних оптичних аксесуарів. Рекомендується як для аматорів, так і для професійних фотографів.

Основні риси:

  • 18 шарів покриття забезпечують надвисоку світлопроникність
  • Стійкий до плям - захищає від відбитків пальців і плям
  • Водовідштовхувальний - фільтр легко підтримувати в чистоті
  • Професійне оптичне скло HOYA
  • Ексклюзивна цільна низькопрофільна рамка фільтра HOYA з передньою різьбою фільтра

В коробці:

  • Фільтр Hoya Fusion ONE Protector

 

Hoya 67mm Fusion One Protector - на надійному сайті abcphoto.com.ua. Якщо терміново необхідно знайти Фільтри та інші елементи фототехніки не покидаючи вдома, відвідайте наш віртуальний магазин АВС Фото. Виберіть із пропозицій Фільтр на вигідних умовах. Щоб правильно вибрати Фільтр, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Hoya і Ви побачите, які доступні для замовлення Фільтри Hoya. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. Як товари можна бути впевненими. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, випускають відомі виробники, наприклад Kenko. З'явилися при покупці Hoya 67mm Fusion One Protector Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Замовлення можна отримати Тернополі в необхідні терміни.

Технічні характеристики
- Серія: FUSION ONE;
- Тип світлофільтра: захисний Protector;
- Діаметр фільтра: 67 мм;
- Кількість шарів просвітління: 18 (по 9 з кожного боку);
- Тип скла: оптичне;
- Товщина оправи: 5 мм;
- Захист: від відбитків пальців і плям.