Marumi FS PLUS Lens Protect 52mm

Код товару: С000012124
Фото: Marumi FS PLUS Lens Protect 52mm

У наявності

Ціна: 1 400 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Marumi FS PLUS Lens Protect - це нова базова модель протектора з водовідштовхувальним захистом, що добре підходить для тих, кому розумний захист і простота догляду є пріоритетом.
 
Оптичне біле скло з водовідштовхувальними властивостями та захистом від відбитків пальців. Високий коефіцієнт пропускання близько 98,3% (середня швидкість 400-700 нм) Вісім шарів покриття антивідблиску забезпечують коефіцієнт відображення 0,5% (в середньому 420-680 нм). Реалізовано тонку алюмінієву оправу, що дозволяє уникнути віньєтування навіть при використанні ширококутного об'єктива. Зроблено в Японії
 
Фільтр Lens Protect повністю захищає крихкий і дорогий об'єктив камери від пилу, відбитків пальців, подряпин і, що більш важливо, фізичних ударів і пошкоджень, не впливаючи на якість зображення. Багато фотографів встановлюють УФ-фільтр переважно з метою захисту. Однак УФ-фільтр призначений в першу чергу для захисту від ультрафіолетового випромінювання за оптичним значенням. Він забезпечує певний ступінь фізичного захисту, наприклад, запобігає появі подряпин. Ця функція захисту залежить від УФ-захисту. Якщо ви хочете захистити камеру та об'єктив від фізичних пошкоджень або механічних ударів, ви повинні подумати про вибір захисної плівки для об'єктива.
 
У будь-якому випадку для захисту лінз також рекомендується використовувати УФ-захист. Однак очікувати на такий же рівень оптичних переваг від фізичного захисту буде дорожче. Захисні лінзи забезпечують повний захист, але використовуються УФ-фільтри, що враховують місце зйомки та погоду.
 
 

Marumi FS PLUS Lens Protect 52mm - у віртуальному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно підібрати Фільтри фотоаксесуари не покидаючи будинок, відвідайте наш онлайн-маркет АВС Фото. Розгляньте асортимент та підберіть Фільтр зі знижками? Щоб не витрачати час на вибір Фільтр, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Marumi і перед вами з'явиться все Фільтри Marumi. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Ніяких сумнівів як товари. Товари, які можна замовити у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Canon. Виникли при виборі Marumi FS PLUS Lens Protect 52mm Питання можна задати нашим фахівцям. Замовлення отримаєте Житомирі без затримок.

Назва товару Світлофільтр захисний Marumi FS PLUS Lens Protect
Виробник Marumi
Тип Зашистний
Розмір 52 мм