Cokin 37-49 мм

Код товару: 13562
Фото: Cokin 37-49 мм

У наявності

Ціна: 211 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Перехідне кільце для об'єктива дозволяє використовувати фільтр з діаметром, відмінним від об'єктива. Перехідне кільце встановлюється на об'єктив. Світлофільтр необхідно накрутити поверх кільця.
Сумісність: Перехідне кільце підходить для будь-яких об'єктивів. При виборі перехідного кільця слід брати до уваги потрібний діаметр.
 
 

Cokin 37-49 мм - в інет-каталозі abcphoto. Якщо терміново потрібно купити Перехідні кільця або інші фототовари не покидаючи квартири, відвідайте наш інтернет магазин abcphoto. Виберіть із запропонованих варіантів Перехідне кільце за ринковими розцінками? Щоб правильно підібрати Перехідне кільце, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Cokin і перед вами відкриються всі необхідні для вас Перехідні кільця Cokin. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Можна не турбуватися про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, виробляють відомі компанії, наприклад JYC. Виникли при підборі Cokin 37-49 мм Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Транспортуємо продукцію в Бердянське найшвидше.