Cokin 49-55 мм

Код товару: 13565
Фото: Cokin 49-55 мм

У наявності

Ціна: 328 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Перехідне кільце для об'єктива дозволяє використовувати фільтр з діаметром, відмінним від об'єктива. Перехідне кільце встановлюється на об'єктив. Світлофільтр необхідно накрутити поверх кільця.
Сумісність: Перехідне кільце підходить для будь-яких об'єктивів. При виборі перехідного кільця слід брати до уваги потрібний діаметр.
 

Cokin 49-55 мм - в інет-маркеті abcphoto. Якщо потрібно купити Перехідні кільця або інші елементи фотототехніки не покидаючи вдома, відвідайте наш електронний магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Перехідне кільце за ринковими розцінками? Щоб правильно вибрати Перехідне кільце, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Cokin і Ви побачите, які доступні для замовлення Перехідні кільця Cokin. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. В якості товарів сумнівів бути не може Вся фототехніка з нашого каталогу створені відомими фірмами, наприклад JYC. Виникли при підборі Cokin 49-55 мм Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Замовлену продукцію можна отримати в Хмельницькому у стислі строки.