Cokin Перехідне кільце 62-67 мм

Код товару: 13573
Фото: Cokin Перехідне кільце 62-67 мм

У наявності

Ціна: 328 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Перехідне кільце для об'єктива дозволяє використовувати фільтр з діаметром, відмінним від об'єктива. Перехідне кільце встановлюється на об'єктив. Світлофільтр необхідно накрутити поверх кільця.
 
Сумісність: Перехідне кільце підходить для будь-яких об'єктивів. При виборі перехідного кільця слід брати до уваги потрібний діаметр.

Cokin Перехідне кільце 62-67 мм - на сайті магазину abcphoto. Якщо потрібно замовити Перехідні кільця або інші фототовари не покидаючи вдома, відвідайте наш віртуальний маркет abcphoto. Розгляньте пропозиції та виберіть Перехідне кільце за собівартістю. Щоб правильно вибрати Перехідне кільце, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Cokin і Вам будуть показані всі Перехідні кільця Cokin. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість товарів можна не турбуватися. Вироби, які можна купити у нас, створені відомими компаніями, наприклад Chako. Якщо виникли під час вибору Cokin Перехідне кільце 62-67 мм Питання можна прояснити у наших менеджерів. Посилку отримаєте Броварах найшвидше.