Hoya Star 8x 72mm

Код товару: С000001540
Фото: Hoya Star 8x 72mm

У наявності

Ціна: 1 200 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Фільтр STAR-EIGHT додає 8 променів до яскравих джерел світла, які ефектно виглядають, наприклад, при фотографуванні нічної ілюмінації, відблисків на воді, на ювелірних прикрасах та ін.
 
Без фільтру:

З фільтром:

Променеві фільтри HOYA в залежності від кількості променів існують у 3-х варіаціях: PRO1D STAR 4, STAR-SIX та STAR-EIGHT, які додають до сильних джерел світла 4, 6 та 8 променів відповідно.
 
Промені на зображенні створюються рахунок спеціальних насічок, нанесених поверхню скла фільтра.
 

Декілька практичних порад
 
Променевий фільтр дає гарний і романтичний ефект з безліччю світлових променів, що походять від яскравих точкових джерел або об'єктів. Зовнішній вигляд променів може відрізнятися залежно від налаштувань діафрагми, відстані до джерела світла, його розміру та сили. Повертаючи оправу, встановіть потрібний кут вихідних променів відповідно до вашого бачення композиції.
 

Hoya Star 8x 72mm - в електронному маркеті abcphoto. Якщо потрібно вибрати Фільтри А також інші фотоаксесуари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в віртуальний магазин АВС Фото. Виберіть із пропозицій Фільтр за собівартістю. Щоб запросто підібрати Фільтр, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Hoya І Ви побачите перелік з Фільтри Hoya. У нас підібрати фототехніку найпростіше. В якості товарів сумнівів бути не може Вся фототехніка, яку можна купити у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Nikon. З'явилися при виборі Hoya Star 8x 72mm Запитайте наших менеджерів. Замовлення можна забрати в Мелітополі в необхідні терміни.

Бренд
HOYA
Товарна група
Світлофільтри
Модель
HOYA STAR-EIGHT
Тип
Променевий (CROSS SCREEN)
Галузь застосування
Ефектний
Діаметр фільтра
72 мм