Marumi S- Black

Код товару: 16577
Фото: Marumi S- Black

У наявності

Ціна: 119 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Чохол для світлофільтрів MARUMI надійно захищає світлофільтри від подряпин та бруду, також заощаджує місце в кофрі фотографа та дозволяє тримати необхідні світлофільтри в одному місці без пластикових коробок.
Чохол для світлофільтрів MARUMI виготовлений з капронової тканини з прозорими відділеннями із ПВХ плівки та представлений у двох кольорових варіантах – сірому та чорному.
В одному чохлі для світлофільтрів MARUMI можна зберігати до 6 світлофільтрів.
 
 

Marumi S- Black - в електронному каталозі abcphoto.com.ua. Якщо терміново необхідно знайти Чохли для фільтрів фотоаксесуари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш віртуальний маркет abcphoto. Виберіть із запропонованих варіантів Чохли для фільтрів за собівартістю. Щоб вам простіше було підібрати Чохли для фільтрів, за допомогою фільтрів. Введіть: Marumi і перед вами з'явиться Чохли для фільтрів Marumi. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Можна не думати про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Marumi. Якщо з'явилися при виборі Marumi S- Black Запитайте наших професійних менеджерів. Замовлення можна отримати Хмельницькому у мінімальні терміни.