Cokin Grey ND 8 Mineral Glass C154-52

Код товару: К000000662
Фото: Cokin Grey ND 8 Mineral Glass C154-52

У наявності

Ціна: 732 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Cokin Neutral Density 8 - Z154 - Нейтрально-сірий фільтр. Це фільтр нейтральної щільності (ND8), що дозволяє зменшити кількість світла, що потрапляє на плівку не впливаючи на колірний баланс.

Нейтрально-сірі фільтри дають фотографу можливість гнучкіше керувати налаштуваннями камери у яскраво освітлений день. ND фільтр зменшує кількість світла, що проходить в об'єктив, за рахунок чого фотограф може зменшити діафрагму, або збільшити витримку. Для зйомки відео в яскраві сонячні дні ці фільтри також будуть корисними.

Світлофільтр Cokin Cokin Neutral Density 8 – Z154 застосовують для натурної зйомки – на березі моря, у місті. Фільтри нейтральні за кольором та помірні за щільністю. Вони контролюють кількість світла. Створені методом струминного напилення у вакуумі, вони зменшують кількість світла.

Фільтри Cokin мають квадратну форму. Встановлюються у спеціальний тримач на будь-який об'єктив з різьбленням від 52мм до 96мм через різьбове адаптерне кільце. Дані кольорові фільтри Cokin можуть використовуватись спільно з іншими фільтрами Cokin серії Z-Pro. Це дозволяє досягати додаткових ефектів.

Світлофільтр для власників серії Z-Pro.

Cokin Grey ND 8 Mineral Glass C154-52 - в онлайн-магазині АВС Фото. Якщо потрібно замовити Система фільтрів Cokin А також інші фотоаксесуари не покидаючи вдома, відвідайте наш інтернет магазин abcphoto. Виберіть із асортименту Система фільтрів Cokin за бюджетною ціною? Щоб простіше було підібрати Система фільтрів Cokin, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Cokin і перед вами відкриються всі необхідні для вас Система фільтрів Cokin Cokin. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. За якість товарів можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Cokin. Виникли при виборі Cokin Grey ND 8 Mineral Glass C154-52 Запитайте наших фахівців. Товари отримаєте Харкові без затримок.