PhotoSol Ultra Swab Type1 (22mm)

Код товару: С000006826
Фото: PhotoSol Ultra Swab Type1 (22mm)

У наявності

Ціна: 265 238 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Швабри Photosol SENSOR SWAB ULTRA Type 1 для очищення сенсорів цифрових камер та інших делікатних та важкодоступних поверхонь. Усі швабри стерильно чисті, вони знаходяться у герметичних пакетах і виробник рекомендує витягувати їх безпосередньо перед початком очищення. 
Застосування певного технологічного процесу та спеціалізованих матеріалів гарантує, що швабри справляються з чищенням на "відмінно" та не залишать на поверхні крапель, ворсу чи волокон. Найкращих результатів можна досягти комбінуючи дію швабр з фірмовими очищувальними складами Photosol ECLIPSE і Photosol AEROCLIPSE . 
при дуже сильних забрудненнях процес очищення може затягнутися і зажадати більше однієї швабри, проте виробник попереджає про неприпустимість застосування зайвих зусиль, щоб уникнути механічного пошкодження поверхні, що очищається. 
 
 

PhotoSol Ultra Swab Type1 (22mm) - у великому інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно підібрати Засоби для чищення матриць або інші елементи фотототехніки не виходячи з дому, зверніться до нас віртуальний магазин abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Засіб для чищення матриць за вигідною ціною? Щоб не витрачати час на вибір Засіб для чищення матриць, за допомогою фільтрів. Введіть: PhotoSol і перед вами будуть усі Засоби для чищення матриць PhotoSol. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. В якості товарів можна бути повністю впевненими Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад PhotoSol. Виникли при підборі PhotoSol Ultra Swab Type1 (22mm) Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Посилку отримаєте Івано-Франківську своєчасно.