Lowepro ProTactic Utility Bag 200 AW (LP37180-PWW)

Код товару: С000010525
Фото: Lowepro ProTactic Utility Bag 200 AW (LP37180-PWW)

У наявності

Ціна: 2 706 грн

Гарантія

60 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

    

 

Сумка LowePro ProTactic Utility Bag 200 AW Black призначена для забезпечення зручного простору для зберігання фотообладнання та відеообладнання. Передня кишеня на блискавці забезпечує зручне зберігання широкого спектру аксесуарів.
Сумка виготовлена ​​із міцного водонепроникного нейлону у поєднанні з поліестром, надійно захистить вміст від дощу, пилу та бруду. Простір головного відділення регулюється м'якою перегородкою, що знімається. У задній частині чохла передбачено отвір для виведення кабелю, можливість під'єднати пристрій, що знаходиться всередині, з іншим зовні.
 
 
 

Lowepro ProTactic Utility Bag 200 AW (LP37180-PWW) - на кращому сайті АВС Фото. Якщо потрібно замовити Сумки для фото-відео техніки або інші елементи фотототехніки не покидаючи житла, відвідайте наш електронний магазин abcphoto.com.ua. Виберіть із запропонованих варіантів Сумка З вигодами? Щоб запросто підібрати Сумка, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Lowepro і перед вами відкриються всі необхідні для вас Сумки для фото-відео техніки Lowepro. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. За якість товарів можна не хвилюватися. Вся фототехніка з нашого каталогу створені світовими виробниками, наприклад Nikon. З'явилися під час замовлення Lowepro ProTactic Utility Bag 200 AW (LP37180-PWW) Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Товар можна отримати в Кривому Розі без затримок.