K&FConcept Набір для чищення оптики 3в1 (SKU.1917)

Код товару: С000012054
Фото: K&FConcept Набір для чищення оптики 3в1 (SKU.1917)

У наявності

Ціна: 332 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      

Набір для чищення оптики K&F Concept 3в1, SKU.1917
Набір для чищення камери 3 в 1 з ручкою-щіткою для об'єктива, ракетою - повітродувкою, чистячою серветкою з мікрофібри.
 
Комплект аксесуарів для камери: пилосос для об'єктиву K&F Concept, ручка для чищення об'єктива, серветки для чищення об'єктива з мікрофібри.
 
Безпечний для всієї електроніки, лінз з покриттям та сенсорів.
 
Повітродувка Blaster: ця повітродувка об'єктива камери виготовлена ​​з гуми, що робить її м'якою, без запаху та довговічною. Потужний повітряний потік швидко здуває пил з об'єктива, сенсора та камери.
 
Ручка для чищення лінз: двостороння конструкція, один кінець якої видаляє бруд, жир та відбитки пальців, а інший кінець точно видаляє пил, не ушкоджуючи покриття об'єктива.
 
Тканина для чищення з мікрофібри: можна прати в машині та використовувати повторно, вона ідеально підходить для очищення побутової електроніки, екранів, лінз, окулярів, годинників, ювелірних виробів та всіх делікатних поверхонь.
 

K&FConcept Набір для чищення оптики 3в1 (SKU.1917) - на сайті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Засоби для чищення оптики А також інші елементи фототехніки не покидаючи квартири, відвідайте наш електронний маркет abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Засіб для чищення оптики за прийнятною ціною? Щоб простіше було підібрати Засіб для чищення оптики, за допомогою навігації. Введіть: K&FConcept і Вам будуть показані всі Засоби для чищення оптики K&FConcept. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість товарів можна не хвилюватися. Товари, які можна купити у нас, створені відомими компаніями, наприклад Heliopan. Виникли при підборі K&FConcept Набір для чищення оптики 3в1 (SKU.1917) Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Замовлення можна забрати в Хмельницькому якомога швидше.