Marumi Magnetic Slim Basic Kit 77mm

Код товару: С000012143
Фото: Marumi Magnetic Slim Basic Kit 77mm

У наявності

Ціна: 5 520 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
 
Marumi Magnetic Slim Basic Kit - комплект для початківців користувачів містить базові компоненти лінійки - Magnetic Slim Lensі Protect/Adapter, Magnetic Slim Circular PL, Magnetic Slim ND16 і Magnetic Slim Lens Cap.
 
Високоміцна та чудова корозійностійка рама з сильною магнітною силою. Комбінація ND16 (1,2) та кругового поляризатора доступна у верхній частині Lens Protect/Adp. Видатні експлуатаційні характеристики, стійкість до води/олії/відбитків пальців Доступні 67/77/82 мм. Додається спеціальна магнітна кришка об'єктива.
 
Зменшений за рахунок товщини зовнішньої різьби в порівнянні зі звичайними фітингами, що вкручуються. Має раму з алюмінієвого сплаву A6063, яка відрізняється високою міцністю та відмінною стійкістю до корозії. Постійний магніт із сильною магнітною силою Коефіцієнт фільтра 16x, 4 ступені, доступний ND-фільтр оптичної щільності 1,2 (значення технічних характеристик) Циркулярний поляризатор з високим пропусканням (HTC) працює приблизно на 1,2 ступені.
 
Водо-/масловідштовхувальне покриття легко видаляє воду за допомогою вентилятора. Такі неприємні відчуття, як піт, крем для шкіри, лосьйон, відбитки пальців або складні жирні плями будуть видалені. Антивідблиск покриття забезпечує низьке відображення.. В комплект входить спеціальна тонка магнітна кришка для об'єктива.

Marumi Magnetic Slim Basic Kit 77mm - у перевіреному інтернет-магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Фільтри або інші аксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш онлайн-каталог abcphoto.com.ua. Розгляньте асортимент та виберіть Фільтр за вигідною ціною? Щоб правильно підібрати Фільтр, Скористайтеся навігацією. Введіть: Marumi і Ви побачите, які доступні для замовлення Фільтри Marumi. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Можна не сумніватися як товар. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Canon. Якщо виникли під час підбору Marumi Magnetic Slim Basic Kit 77mm Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Посилку отримаєте Краматорську найшвидше.

Назва товару Світлофільтр Magnetic Slim Marumi Magnetic Slim Basic Kit 82 м
Виробник Marumi
Тип Комплект фільтрів
Розмір 77 мм