Laowa 50mm f/2.8 2X Ultra Macro APO MFT

Код товару: С000012232
Фото: Laowa 50mm f/2.8 2X Ultra Macro APO MFT

У наявності

Ціна: 15 602 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

    
 
Laowa 50mm f/2.8 2X Ultra Macro APO MFT
 
Компанія Venus Optics представила новий макрооб'єктив Laowa 50mm f / 2.8 2x Ultra Macro APO, який спеціально розроблений для камер Micro Four Thirds (MFT) і є першим макрооб'єктиву з коефіцієнтом збільшення 2x, розробленим для цього розміру сенсора.
 
Складається новий об'єктив з 14 елементів, розташованих в 10 групах. Використовується скло з наднизькою дисперсією для мінімізації хроматичної аберації. Мінімальна дистанція фокусування об'єктива становить 13,5 см і при цьому забезпечує дворазове максимальне збільшення. Також нова оптика під брендом Laowa може фокусуватися на нескінченність або використовуватися в якості портретного об'єктиву. Об'єктив має, як видно з маркування, апохроматичні (APO) конструкцію для мінімізації хроматичної аберації по всьому кадру.
 
Laowa 50mm f / 2.8 2X Ultra Macro APO оснащений спеціальним мотором фокусування, а діафрагмою можна керувати за допомогою камери. При цьому всі дані об'єктива записуються безпосередньо в EXIF.
Довжина об'єктива Laowa 50mm f / 2.8 2x Ultra Macro APO - 79 мм. Вага - 240 грам. 
 
 
 

Laowa 50mm f/2.8 2X Ultra Macro APO MFT - в інет-магазині abcphoto. Якщо потрібно купити Об'єктиви або інші фотоаксесуари не покидаючи вдома, відвідайте наш електронний магазин abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Об'єктив на вигідних умовах. Щоб правильно вибрати Об'єктив, за допомогою навігації. Введіть: Laowa І Ви побачите перелік з Об'єктиви Laowa. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. Можна не думати про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Carl Zeiss. З'явилися під час замовлення Laowa 50mm f/2.8 2X Ultra Macro APO MFT Питання можна уточнити у наших менеджерів. Надсилання проводиться в Дніпрі у стислі строки.

Характеристики: 
Фокусна відстань: 50 мм
Максимальне значення діафрагми: f/2.8
Мінімальне значення діафрагми:
Байонет: Micro Four Thirds
Кут огляду: 24.4°
Мінімальна відстань фокусування: 0.135 м
Оптична конструкція
1/0 : 7
Стабілізація зображення: ні
Автофокус: ні
Діаметр фільтра: 49 мм
Розміри (діаметр/довжина): 53.5/x 79 мм
Вага: 240 гр