Schneider B+W 55mm Cross 4X

Код товару: 13947
Фото: Schneider B+W 55mm Cross 4X

У наявності

Ціна: 1 796 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W F-Pro Cross 4X 

Ефектний зоряний фільтр B+W F-Pro Cross 4X має растрову сітку з перпендикулярним розташуванням ліній та квадратними комірками сітки, що забезпечує створення чотирьох «зоряних» променів навколо кожної ділянки, що світиться, через заломлення світла. Щоб отримати необхідний кадр, варто проекспериментувати з діафрагмою та повернути «зірочку» навколо осі.  Довжина променів залежить від фокусної відстані об'єктива: у телеоб'єктивів вона довша, у ширококутних лінз –  коротша.

Крапки, що світяться, з чотирма «зоряними» променями виглядають дуже ефектно та привабливо на темному навколишньому тлі. «Зірки» пофарбовані в основному в колір джерела світла, але також можуть слабо відливати всіма кольори веселки. Напрямок променів завжди перпендикулярно лініям растрової сітки. Оправа фільтра повертається, щоб забезпечити оптимальне вирівнювання зображення в полі видошукача (для дзеркальних фотокамер) або на екрані монітора (для цифрових камер). Усі «зіркові» фільтри B+W також можна використовувати з відеокамерами.

Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Вироблено в Німеччині.

Покриття: E
Діаметри: 55

Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь 

 
 
 

Schneider B+W 55mm Cross 4X - на сайті магазину abcphoto. Якщо потрібно підібрати Фільтри або інші фототовари не покидаючи будинок, відвідайте наш інтернет магазин abcphoto.com.ua. Виберіть із асортименту Фільтр за ринковими розцінками? Щоб вам простіше було вибрати Фільтр, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Schneider B+W і Ви побачите доступні для замовлення Фільтри Schneider B+W. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. За якість запчастин можна не переживати. Вироби, які можна купити у нас, створені відомими брендами, наприклад Carl Zeiss. З'явилися при виборі Schneider B+W 55mm Cross 4X Питання можна прояснити у наших менеджерів. Замовлення можна забрати в Дніпрі в швидкі терміни.

Покриття: E
Діаметри: 55

Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь