Nikon 24mm f/1.8G ED AF-S Nikkor

Код товару: С000005405
Фото: Nikon 24mm f/1.8G ED AF-S Nikkor

У наявності

Ціна: 68 784 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Світлосильний об'єктив формату FX з фіксованою фокусною відстанню 24 мм. Завдяки максимальній діафрагмі f/1,8 цей світлосильний надширококутний об'єктив дозволяє легко знімати динамічні сюжети і створювати зображення з ефектом повної присутності.
Універсальна модель AF-S NIKKOR 24mm f/1.8G ED чудово підходить для зйомки мальовничих ландшафтів, величних будівель, деталізованих міських пейзажів та просторих інтер'єрів.
Використовуючи світлосильний об'єктив з діафрагмою f/1,8, можна легко отримати кадри з малою глибиною простору, що різко зображується, і м'якою розмитістю заднього плану. Він дозволяє знімати різкі зображення навіть за умов недостатнього освітлення. Невелика мінімальна відстань фокусування (всього 0,23 м) відкриває додаткові можливості для зйомки. А завдяки легкому компактному корпусу цю модель зручно брати із собою у поїздки.
 
Світлосильний об'єктив з фіксованою фокусною відстанню 24 мм:  надширококутний об'єктив формату FX з фокусною відстанню 24 мм (36 мм при використанні із дзеркальною фотокамерою Nikon формату DX). Відмінно підходить для зйомки ландшафтів, архітектурних споруд, інтер'єрів та міських пейзажів, а також створення відеороликів.
 
Висока світлосила f/1,8:  забезпечує створення чітких зображень з малою глибиною простору, що різко зображується, і м'якою розмитістю заднього плану. Скористайтеся додатковими можливостями зйомки з більш короткою витримкою та отримуйте незмінно чіткі знімки навіть за умов недостатнього освітлення. Крім того, зображення у видошукачі завжди буде яскравим і добре помітним.
 
Невеликий легкий корпус:  завдяки надкомпактній конструкції цей об'єктив зручно носити із собою, тому він стане чудовим супутником у поїздках.
 
Зображення з високою роздільною здатністю:  об'єктив чудово підходить для цифрових дзеркальних фотокамер з високою роздільною здатністю, забезпечуючи високу чіткість та контраст по всьому кадру. Завдяки особливій оптичній конструкції об'єктива ваші фотографії та відеоролики відрізнятимуться яскравістю та насиченістю кольорів.
 
Чудові оптичні характеристики:  два елементи з наднизьким розсіюванням (зі скла ED) та дві асферичні лінзи дозволяють створювати чудові чіткі зображення. Спотворення у цій моделі усуваються з високою точністю — більшість форм аберації та спотворень кольору ефективно зведено до мінімуму.
 
Нанокристалічне покриття Nano Crystal Coat:  підвищує чіткість зображення навіть при освітленні ззаду, усуваючи відблиски та ефект двоїння.
 
Безшумний ультразвуковий мотор (SWM):  гарантує тихе та точне автофокусування.
 
Мінімальна відстань фокусування:  0,23 м. Знімки можна робити з близької відстані, заповнюючи зображенням об'єкта весь кадр.
 
У комплекті поставки:  байонетна бленда та м'який чохол для об'єктива.
 
 
 

Nikon 24mm f/1.8G ED AF-S Nikkor - в онлайн-маркеті АВС Фото. Якщо потрібно купити Об'єктиви фотоаксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш віртуальний маркет abcphoto. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Об'єктив за вигідною ціною? Щоб вам простіше було вибрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Nikon і Ви побачите, які доступні для замовлення Об'єктиви Nikon. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. За якість деталей можна не хвилюватися. Товари, які можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Nikon. З'явилися під час замовлення Nikon 24mm f/1.8G ED AF-S Nikkor Запитайте нашого менеджера. Фототовари можна отримати в Бердянське у стислі строки.

Фокусна відстань
24 мм
Максимальна діафрагма
f/1,8
Мінімальна діафрагма
f/16
Конструкція об'єктива
12 елементів у 9 групах (включаючи 2 елементи зі скла ED, 2 асферичні лінзи та елементи з нанокристалічним покриттям Nano Crystal Coat)
Кут зору
Плівкові дзеркальні фотокамери Nikon та цифрові дзеркальні фотокамери Nikon формату FX: 84 °. Цифрові дзеркальні фотокамери Nikon DX формату: 61°.
Мінімальна відстань фокусування
0,23 м від фокальної площини
Максимальний коефіцієнт відтворення
0,20
Число пелюсток діафрагми
7 (округлення отвір діафрагми)
Установчий розмір фільтра
72 мм
Діаметр х довжина (відстань від байонету об'єктива)
Прибл. 77,5 × 83,0 мм
Вага
Прибл. 355 г
Приладдя в комплекту
Передня захисна кришка об'єктива LC-72 діаметром 72 мм (замикається), задня захисна кришка об'єктива LF-4, байонетна бленда HB-76, чохол для об'єктива CL-1015