Videosolutions VSS-21ProS SDI Teleprompters (hood, quality mirror AR coated, 21,5’monitor 1000nits, pedal, software)

Код товару: С000010938
Фото: Videosolutions VSS-21ProS SDI Teleprompters (hood, quality mirror AR coated, 21,5’monitor 1000nits, pedal, software)

У наявності

Ціна: 142 299 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Студійний телевізійний суфлер VSS-21ProS побудований за традиційною схемою і призначений для проекції тексту, що читається, на напівпрозоре скло, розташоване перед об'єктивом відеокамери. Текст повністю відображається в напрямку диктора, не потрапляючи у відеосигнал, що формується камерою.  

Основою конструкції цього суфлера є платформа, що несе, виготовлена ​​з полірованих труб з нержавіючої сталі, на якій розміщені три рухомі каретки елементи кріплення передньої частини суфлера (тубуса з дзеркалом і монітора). Верхні каретки призначені для встановлення відеокамери, нижні забезпечують кріплення до п'єдесталу чи штативу, задня – для встановлення противаги та балансування системи. Несуча платформа забезпечує вільне переміщення кареток по горизонталі і фіксацію в потрібному положенні, а труби, що вертикально стоять, передбачають переміщення тубуса з дзеркалом і монітором вгору/вниз щодо нерухомої несучої платформи і камери і фіксацію в потрібному положенні, що дозволяє адаптувати конструкцію до застосування телекам.

Використовується спеціальне дзеркало (Broadcast Quality Ultraclear Beamsplitter) з основним, напівпрозорим шаром амальгами 70/30 (відсоток прозорості/відбивності) і додатковим покриттям антивідблиску (AR coating), що мінімізує паразитне відображення від внутрішньої сторони дзеркала.

Спеціалізований монітор MH-21HT спроектований для телесуфлерів. Монітор має підвищену яскравість (до 1000Nits) для роботи в умовах яскравого освітлення, що особливо важливо для відкритих майданчиків при сонячному засвітленні. Широкий набір входів: CVBS, VGA, HDMI, SDI. Прохідні рознімання -CVBS, SDI. Вбудований апаратний переворот розгортки (зеркалювання) (Image Flipper) дозволяє роздати текст суфлера різним споживачам у студії у прямому вигляді, а дзеркувати текст безпосередньо на моніторі. Монітор встановлюється в нижній частині тубуса гвинтами кріплення з боків і ззаду, що збільшує жорсткість всієї конструкції суфлера. Вільна (не жорстка) фіксація дзеркала всередині тубуса дозволяє його легко виймати для заміни, чищення та безпечного транспортування.

Переваги:

  • Збільшена жорсткість конструкції
  • Можливість використання сервоприводу керування об'єктивом
  • Можливість використання з камерами будь-якого типу/розміру
  • Швидка заміна дзеркала
  • Універсальне кріплення

Комплект поставки:

  • тубус з напівпрозорим дзеркалом розміром 450 х 400 мм з покриттям антивідблиску 
  • несуча платформа
  • 21-дюймовий кольоровий TFT монітор та кабелі до нього (стандартної довжини)
  • педаль керування з кабелем 10м
  • спеціалізоване програмне забезпечення VSPromter3

 

Videosolutions VSS-21ProS SDI Teleprompters (hood, quality mirror AR coated, 21,5’monitor 1000nits, pedal, software) - на сайті інтернет-магазину abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Відеомонітори, рекордери та інші елементи фототехніки не покидаючи житла, відвідайте наш інтернет магазин abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Відеомонітор, рекордер за ринковими розцінками? Щоб легше було підібрати Відеомонітор, рекордер, за допомогою навігації. Введіть: Videosolutions і перед вами з'явиться Відеомонітори, рекордери Videosolutions. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Товари, які можна замовити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Lilliput. З'явилися під час замовлення Videosolutions VSS-21ProS SDI Teleprompters (hood, quality mirror AR coated, 21,5’monitor 1000nits, pedal, software) Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Замовлення можна отримати Сумах в необхідні терміни.