3 Legged thing Punks Travis 2.0 Black Copper (TRAVISBLACK2.0)

Код товару: С000011683
Фото: 3 Legged thing Punks Travis 2.0 Black Copper (TRAVISBLACK2.0)

У наявності

Ціна: 7 363 грн

Гарантія

36 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Штатив Travis 2.0 з магнієвого сплаву з кульовою головкою AirHed Neo 2.0 від 3 Legged Thing є частиною серії штативів Punks і тепер був перероблений із додатковими функціями для більшої універсальності. Починаючи з міцної вантажопідйомності 40 фунтів і кульової головки типу Arca AirHed Neo 2.0, Travis 2.0 має три знімні ніжки, які можна використовувати як монопод, стрілу або палицю для селфі в поєднанні з аксесуарами, які можна придбати окремо. Додавши окремо доступні ніжки для штатива Vanz, Travis 2.0 можна перетворити на настільний штатив.
 
Пластина Tri-Mount була покращена та має три порожнисті шпори для кріплення аксесуарів, а кріплення з різьбою 1/4"-20 на куполі дозволяє прикріпити кронштейн або шпильку аксесуарів для встановлення монітора, мікрофона, світлодіодного світильника або Інші аксесуари Вагомі ергономічні поворотні з’єднання забезпечують нижчий центр ваги для кращої стабільності Легкі ніжки з магнієвого сплаву мають незалежний розсув ніжок і три кути фіксації, що дозволяє легко вирівняти штатив на нерівній місцевості Цей універсальний штатив є ідеальна опора для студентів і новачків, з великою висотою 65,3 дюймів і вагою лише 4,01 фунтів і має зворотні складні ніжки, які забезпечують компактну довжину в складеному вигляді 17,9 дюймів, що дозволяє легко зберігати або носити з собою куди завгодно необхідний.
 
- Три знімні ніжки перетворюються на монопод, штангу або палицю для селфі
- Перетворюється на настільний штатив із додаванням ніжок для штатива Vanz 3LT (продаються окремо)
- Покращена конструкція та збільшена стабільність опорних з’єднань
- Вагові суглоби ніг знижують центр ваги для підвищення стабільності
- Знімна, двостороння центральна колона
- 3 позиції фіксації ніг: 23-, 55- і 80°
- Удосконалена пластина Tri-Mount має три порожнисті шпори для кріплення аксесуарів
- 1/4"-20 Кріплення аксесуарів на куполі штатива
- Сумісна з Arca кулькова головка AirHed Neo 2.0
- Нові антиротаційні прокладки Chicken Lips покращують силу та стабільність ніг
- Знімні гумові ніжки штатива для максимальної стабільності
 
 
 

3 Legged thing Punks Travis 2.0 Black Copper (TRAVISBLACK2.0) - на сайті АВС Фото. Якщо терміново необхідно знайти Штативи фотоаксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш електронний каталог abcphoto. Виберіть із асортименту Штатив за вигідною ціною? Щоб максимально просто підібрати Штатив, скористайтеся зручною системою. Введіть: 3 Legged thing і Ви побачите всі необхідні Штативи 3 Legged thing. У нас вибрати фототовари найпростіше. За якість деталей можна не хвилюватися. Товари, які можна замовити у нас, випускають відомі фірми, наприклад 3 Legged thing. Якщо виникли при купівлі 3 Legged thing Punks Travis 2.0 Black Copper (TRAVISBLACK2.0) Питання можна уточнити у наших менеджерів. Відправляємо продукцію в Житомирі без затримок.

Тип голови
Кульова голова
Гвинт кріплення камери
1/4"-20 чоловічий
Швидкоз’ємна пластина
Арка-Тип
Вантажопідйомність
40 фунтів / 18,1 кг
Максимальна робоча висота
65,3" / 165,9 см
Мінімальна робоча висота
7,8" / 19,8 см