Zhiyun CRANE M2S Combo

Код товару: С000011848
Фото: Zhiyun CRANE M2S Combo

У наявності

Ціна: 14 523 11 040 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Пiдвiс Zhiyun Crane M2S
У наш час створення матерiалiв на рiзнi теми вимагає гнучкостi, мобiльностi та, водночас, гарної присутностi. Новий карданний пiдвiс Zhiyun Crane M2S поєднує в собi всi цi функцiї. Незалежно вiд того, знiмаєте ви за допомогою смартфона, камери чи навiть катаєтеся на лижах зi спортивною камерою, M2S — це карданний пiдвiс, спецiально створений для вас. Пристрiй важить всього 549 г. Тому його дуже легко транспортувати i використовувати. У порiвняннi зi стандартною серiєю Crane M2 нова модель має дуже легкий кузов, потужнiшi двигуни та подовженi осi. Як наслiдок, можна сказати, що це важливий iнструмент для кiнематографiстiв i творцiв контенту в дорозi.
 
 
Дуже яскрава лампа
Zhiyun Crane M2S має вбудовану дуже яскраву лампу. Вiн може випромiнювати понад 1000 люменiв свiтла на площi 2,8 м² завдяки використанню технологiї пiдсилення люменiв. Це рiшення iдеально пiдходить для зйомки об'єктiв прямо в кадрi. Лампа має п'ять рiвнiв регулювання та поставляється з чотирма кольоровими фiльтрами, що приєднуються. Його колiрна температура свiтла становить 5500 K, а CRI — 90+.
 
 
 
Інновацiйний i компактний дизайн
Пiдвiс оснащено сучасною технологiєю швидкого зняття. V-подiбна конструкцiя швидкоз’єднувального пристрою для кращої ефективностi роботи. А подвiйнi замки безпеки гарантують, що ваше спорядження завжди буде прикрiпленим, коли воно вам знадобиться.
 
Компактний i гнучкий дизайн має iнтуїтивно зрозумiле управлiння. Як наслiдок, кран M2S дуже простий у використаннi, незалежно вiд ситуацiї. Вбудований дисплей iнформуватиме вас у режимi реального часу про стан i робочi параметри як камери, так i пiдвiсу.
 
 
Готовий до повноцiнної роботи
Створюйте унiкальний контент навiть протягом усього дня. Crane M2S пiдтримує швидку зарядку USB PD до 12 Вт через роз'єм USB-C. Повна зарядка може тривати лише 100 хвилин. З iншого боку, повна батарея означає роботу до 10 годин (залежно вiд налаштувань).
 
Пiдтримуванi камери можна безпосередньо пiдключити за допомогою кабелю USB-C. Завдяки цьому ви зможете керувати затвором i живити камеру струмом до 5 В / 1 А.
 
  
В комплектi:
Стабілізатор
рюкзак
ручний штатив
зажим для телефону
світлофільтри,
перехідник від USB-C до мультиспуску затвора
зарядний кабель для мікрокамери USB-C
зарядний кабель USB-C - USB-C
 
 
 

Zhiyun CRANE M2S Combo - у великому інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Системи стабілізації камери або інші елементи фотототехніки не покидаючи будинок, відвідайте наш віртуальний магазин АВС Фото. Розгляньте пропозиції та виберіть Система стабілізації за економною ціною? Щоб простіше було підібрати Система стабілізації, за допомогою зручної навігації. Введіть: Zhiyun і перед вами відкриються всі необхідні для вас Системи стабілізації камери Zhiyun. Як бачите, все досить просто. Можна не сумніватися як товар. Всі фототовари, представлені у нас, створені світовими виробниками, наприклад DJI. Виникли при замовленні Zhiyun CRANE M2S Combo Питання можна прояснити у наших фахівців. Товари можна забрати в Броварах своєчасно.

Аксесуари в комплекті - Набір кабелів, Штатив, Кришка, Кольоровий світлодіодний фільтр - 4 шт.
Вага - 549 г
Діапазон стабілізації - Кут повороту 360°, Кут нахилу до 320°, Кут нахилу 320°
Додаткова інформація - Швидкий роз'єм, Вбудована лампа, Підтримує швидку зарядку 12 Вт
Код виробника - 119044 / 6970194086804
Призначення - Спортивні камери, Відеокамери, Смартфони, Камера
Час роботи - До 10 годин
Колір - Сірий
ВерсіяCombo