Lensbaby Control Freak Nikon (LBCFN)

Код товару: С000000086
Фото: Lensbaby Control Freak Nikon (LBCFN)

У наявності

Ціна: 4 062 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Control Freak - об'єктив з вибірковим фокусуванням, ідеальний для предметної та макрофотографії. Щоб отримати бажану область різкості, корпус об'єктива потрібно стиснути та нахилити, а потім зафіксувати його положення натисканням кнопки. Після фіксації - фокусування можна поліпшити, використовуючи для цього кільце фокусування і можливість точного налаштування положення корпусу за допомогою трьох металевих гвинтів.
Доступний для байонетів Canon EF (EOS), Nikon F, Sony Alpha A/Minolta Maxxum, Pentax K/Samsung GX та Olympus 4/3

Електронні контакти та мікросхеми для взаємодії з камерою відсутні.

Байонет Nikon F

Lensbaby Control Freak Nikon (LBCFN) - в електронному маркеті abcphoto. Якщо потрібно купити Об'єктиви та інші елементи фототехніки не покидаючи квартири, відвідайте наш інтернет магазин АВС Фото. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Об'єктив за гарною ціною? Щоб не витрачати час на вибір Об'єктив, скористайтеся зручною системою. Введіть: Lensbaby і перед вами будуть Об'єктиви Lensbaby. Як бачите, все досить просто. За якість запчастин можна не турбуватися. Вироби, які можна придбати у нас, створені відомими брендами, наприклад Tamron. Виникли при замовленні Lensbaby Control Freak Nikon (LBCFN) Питання можна уточнити у наших менеджерів. Замовлення отримаєте Луцьку в потрібні терміни.

■ Поставляється в комплекті з оптичним модулем Double Glass Optic
■ Сумісний з усією лінійкою змінних оптичних модулів Optic Swap System
■ Спосіб фокусування: ручний
Тип діафрагми: змінні вкладні магнітні диски
f/5.6, f/8, f/11, f/16, f/22
■ Мінімальна відстань фокусування: 23 см (можливе надзвичайно близьке фокусування - майже в упор, при використанні оптичного модуля Fisheye Optic. Спеціальний адаптер дозволяє використовувати Fisheye Optic з об'єктивом Control Freak)
■ Максимальна відстань фокусування: нескінченність
■ Розміри/вага: 5,7 см вис. х 6,35 см шир./104,9г.