Canon EF-M 22mm f/2 STM

Код товару: С000009926
Фото: Canon EF-M 22mm f/2 STM

У наявності

Ціна: 8 200 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

         

CANON  EF-M 22mm f/2.0 STM ідеально підійде для зйомки різних сюжетів у різних умовах. Портрети, пейзажі та документальні фото тепер будуть чіткими та оригінальними. За допомогою ширококутного об'єктиву-«млинця» 22 мм з кріпленням EF-М користувач зможе фотографувати чудові пейзажі та проводити повсякденну зйомку з EOS M . Отримати якісне та яскраве зображення навіть в умовах поганого освітлення можна завдяки максимальній діафрагмі f/2.0.
 
          
 
Зручний об'єктив
Легкий об'єктив  EF-M 22mm f/2.0 STM  зручно брати із собою у подорожі. Тому ви зможете сфотографувати всі несподівані та незабутні моменти життя. Ця модель має стильний та тонкий алюмінієвий корпус та EF-M кріплення для бездзеркальних камер EOS M.
 
Висока якість фотографій в умовах поганого освітлення
Широка максимальна діафрагма f/2.0 дозволяє знімати нічне життя без спалаху чи штативу. Створюйте яскраві фотографії незалежно від умов освітлення.
 
Розмите фон
Знімайте професійно та підкресліть предмет зйомки. Об'єктив  EF-M 22mm f/2.0 STM  дозволить отримати гладке і плавне тло поза фокусом. Тепер ваші фото будуть оригінальними та надихаючими.
 
 
 

Canon EF-M 22mm f/2 STM - у великому інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно замовити Об'єктиви або інші фототовари Не виходячи з дому, зайдіть до нас в онлайн магазин АВС Фото. Розгляньте асортимент та підберіть Об'єктив за доступною ціною. Щоб вам простіше було вибрати Об'єктив, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Canon і Ви побачите всі необхідні Об'єктиви Canon. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. За якість товарів можна не переживати. Всі товари, представлені в нашому магазині, розроблені відомими компаніями, наприклад Sigma. Якщо виникли під час вибору Canon EF-M 22mm f/2 STM Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Посилку отримаєте Броварах якомога швидше.

Тип об'єктиву
ширококутний
Тип байонету
Фокусна відстань
Мінімальне значення діафрагми
Максимальне значення діафрагми
Спосіб фокусування
Привід автофокусування
Конструкція
Кількість пелюсток діафрагми
7
Мінімальна дистанція фокусування
Діаметр світлофільтру
Габарити (діаметр x довжина)
Вага