Nikon EN-EL25

Код товару: С000010586
Фото: Nikon EN-EL25

У наявності

Ціна: 3 000 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Nikon EN-EL25 (оригинал)

Компактная литий-ионная аккумуляторная батарея с длительным сроком эксплуатации. Батарея совместима с определенными моделями фотокамер Nikon. 

Тип Li-lon. Ёмкость 1120 mAh. Номинальное напряжение 7.6 V. Заряжается при помощи зарядного устройства MH-32. Предназначен для беззеркальной фотокамеры: Z50, Z Fc.

 

Nikon EN-EL25 - в електронному каталозі abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно підібрати Акумулятори для фото-відео або інші аксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto.com.ua. Виберіть із каталогу Акумулятор за вигідною ціною? Щоб легко було підібрати Акумулятор, за допомогою зручної навігації. Введіть: Nikon і перед вами з'явиться все Акумулятори для фото-відео Nikon. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. Можна не сумніватися як товар. Всі фотототовари, які є у нас, створені відомими виробниками, наприклад Samsung. З'явилися під час підбору Nikon EN-EL25 Питання можна прояснити у наших менеджерів. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Павлограді у стислі строки.

Характеристики Nikon EN-EL25:
Емкость: 1120 мАч
Напряжение: 7,6 В