Weifeng WF-616

Код товару: С000011354
Фото: Weifeng WF-616

У наявності

Ціна: 8 444 грн

Гарантія

3 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Відео штатив (KIT) WF-616
Відеоштатив цієї серії є повноцінним професійним відеоштативом, що включає ніжки, середній рівень, рухливу головку з розміром чаші 75 мм і чорну сумку для перенесення.
У ніжках використовуються великі ергономічні ручки регулювання блокування та гумові ніжки для стійкості. Голову можна зафіксувати на штативі зі стандартною чашею 65 мм з окремим регулюванням замку, що забезпечує регулювання панорамування та нахилу на додаток до голови.
Двосекційна рукоятка легко кріпиться до будь-якої сторони голови. Швидкознімна відеопластина з окремим запобіжником може запобігти несподіваному зісковзуванню відеокамери. Сумка для перенесення досить велика, щоб вмістити ноги, голову та розпірку, що зручно при транспортуванні та може краще захистити штатив.
 
Особливості:
1. Страховка від ковзання, що ефективно запобігає випадковому ковзанню камери.
2. Професійний бульбашковий рівень, щоб ваші фотографії або відео були рівними.
3. Рідинна демпфуюча головка з розміром чаші 75 мм, що забезпечує плавний рух камери.
4. Багатоцільовий, потужніший. Головку чаші можна легко розібрати на плоску головку, а потім використовувати з відеообладнанням із гвинтом 3/8 дюйма.
5. Злегка затягніть ручку блокування головки і злегка послабте гвинти шестигранною головкою за допомогою L-подібного ключа (послабте гвинти, не вивертаючи їх повністю), потім поверніть нижню чашу проти годинникової стрілки, плоска головка успішно перетворена.
6. Ручка підходить як зліва, так і праворуч від голови для зручного керування користувачем.
 

Weifeng WF-616 - на сайті магазину abcphoto. Якщо потрібно підібрати Штативи для відео або інші елементи фотототехніки не покидаючи будинок, відвідайте наш віртуальний маркет АВС Фото. Виберіть із каталогу Штативи для відео за собівартістю. Щоб правильно вибрати Штативи для відео, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Weifeng і Вам будуть показані всі Штативи для відео Weifeng. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі фототовари з каталогу створені відомими брендами, наприклад Manfrotto. Якщо з'явилися при виборі Weifeng WF-616 Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Замовлення отримаєте Кременчуці максимально швидко.

Максимальна висота 1800 мм
Висота в складеному вигляді 855 мм
Розмір чаші 75 мм
Діапазон нахилу -75° /+90°
Максимальна вантажопідйомність 8 кг