Godox CB20 рюкзак

Код товару: С000011898
Фото: Godox CB20 рюкзак

У наявності

Ціна: 2 796 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Рюкзак CB20 від Godox вміщує два автономних спалахи AD200, або AD200Pro, або AD300Pro, або оин спалах AD400Pro з батареями, зарядними пристроями, бездротовими пультами дистанційного керування і компактними парасолями. Навіть коли CB20 повністю укомплектований освітлювальними приладами і аксесуарами, у нього все ще є місце для додавання камери з об'єктивами, а в просторому ущільненому кишені можна розмістити 15-дюймовий ноутбук або планшет.
 
Усередині рюкзака м'яка обшивка з перегородками для захисту вмісту. М'які посилені плечові ремені забезпечують комфортне носіння. На рюкзаку розташована светоотражающая смужка для гарної видимості, а пряжка ременя має вбудований захисний свисток.
 
Особливості:
- Гладка водостійка конструкція з нейлонової тканини
- Усередині рюкзака на відкидний кришці розташовуються 4 кишені з клапанами і карман на блискавці.
- Дві бічні сітчасті кишені.
- Регульовані перегородки.
- Відсік на блискавці для ноутбука 15 дюймів.
- Застібка-блискавка по всьому периметру для легкого доступу.
- М'які посилені лямки.
- Сумний ремінець на талії.
- Світловідбиваюча смуга.
- Свисток безпеки.
 
 
 

Godox CB20 рюкзак - в онлайн-каталозі abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Рюкзаки для фото-відео техніки А також інші елементи фототехніки не покидаючи житла, відвідайте наш електронний магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Рюкзак за бюджетною ціною? Щоб легко підібрати Рюкзак, за допомогою фільтрів. Введіть: Godox і Вам будуть запропоновані різні Рюкзаки для фото-відео техніки Godox. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. За якість товарів можна не хвилюватися. Товари, які можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Lowepro. З'явилися під час підбору Godox CB20 рюкзак Питання можна прояснити у наших менеджерів. Транспортуємо продукцію в Черкасах в швидкі терміни.

Вага упаковки - 2 кг

Виробник - Godox

Обʼємна Вага Упаковки - 8.5 кг

Габарити упаковки - 49 × 33 × 21 см

Тип - Фоторюкзак

Країна-виробник товара - Китай