Godox ML30 LED 30W

Код товару: С000012202
Фото: Godox ML30 LED 30W

У наявності

Ціна: 6 372 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Освітлювач ML30, розміром з долоню, можна легко взяти з собою туди, куди спрямує ваш задум.
 
Можливість встановлення освітлювача на рукоятку з акумуляторним майданчиком перетворює його на зручний інструмент для зйомки на ходу. Таке гнучке рішення спростить зйомку динамічних кадрів у русі.
 
Хочете точно керувати світловим потоком? Надихайтеся інноваційною системою світлоформуючих аксесуарів! Унікальні особливості конструкції дозволять покращити освітлення у всіх видах зйомки завдяки м'якості світла, контрольованим світловим ефектам, швидкості підготовки до роботи та портативності.
 
Бажаєте мати власну студію, але не знаєте, з чого почати? ML30 дозволяє отримати якісний результат з мінімальними трудовитратами та є ефективним світловим рішенням для всіх, хто створює фото чи відеоконтент. Найпростіший спосіб розпочати прямо зараз.
Навіть на невеликому столі, встановленому в обмеженому просторі, з ML30 ви зможете отримати якісне зображення. Такий компактний освітлювач займе дуже мало місця та ідеально підійде для освітлення навіть у найменшій студії.
 
Програма Godox Light допоможе дистанційно керувати параметрами освітлювача - регулювати яскравість, колірну температуру та вибирати світловий спецефект.
 
Маючи рейтинг CRI 96+ та TLCI 97+, освітлювач робить яскраве та природне світло для точної передачі кольору.
 

Godox ML30 LED 30W - у віртуальному магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Постійне студійне світло та інші елементи фототехніки не виходячи з дому, зверніться до нашого онлайн магазин abcphoto.com.ua. З асортименту підберіть Постійне студійне світло з хорошими знижками. Щоб правильно підібрати Постійне студійне світло, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Godox і Ви побачите доступні для замовлення Постійне студійне світло Godox. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. Як товари можна бути впевненими. Вся фототехніка з нашого каталогу створені відомими виробниками, наприклад Viltrox. Виникли при покупці Godox ML30 LED 30W Питання можна поставити нашому фахівцю. Замовлення можна отримати Хмельницькому якомога швидше.

Тип LED моноблоки
Максимальна потужність 38 Вт
Кольорова температура 5600K
Світловий потік 7120 Lux (на відстані 1 м)
Індекс передачі кольору CRI ≈96
Налаштування потужності 0% ~ 100%
Живлення Мережа 220 В / Батарея NP-F х 2 шт
Комплектація Освітлювач ML30
Рефлектор
Рукоятка
Захисна кришка
Акумуляторний майданчик BC60
Мережевий адаптер
Кабель живлення AC 5м
Кабель живлення DC 1.5м
Кабель живлення DC 0.2м
Розміри 103 x 89 x 89 мм
Вага 587 г (без рукоятки и рефлектора)