Godox MTH03 тримач смартфона металевий

Код товару: С000012319
Фото: Godox MTH03 тримач смартфона металевий

У наявності

Ціна: 802 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Швидко та легко прикріпіть свій смартфон до штатива за допомогою металевого кріплення для смартфона Godox MTH03.
 
На відміну від інших кріплень, які пружні або вимагають відгвинчування гвинта, MTH03 відкривається та закривається за допомогою простого важеля на задній панелі.
 
Затискач може закріпити будь-який телефон шириною від 6.1 до 8.4 см і має м'яку підкладку для захисту його поверхні.
 
Для більшої універсальності зйомки ви можете використовувати нижній або бічний отвір для гвинта діаметром 1/4 дюйма, щоб прикріпити затискач до штатива в альбомній або портретній орієнтації.
Також є верхній холодний черевик для встановлення додаткових аксесуарів, таких як світлодіодний освітлювач або зовнішній мікрофон.
 
 
 

Godox MTH03 тримач смартфона металевий - на сайті магазину abcphoto. Якщо терміново потрібно знайти Аксесуари для спалахів А також інші фотоаксесуари Не виходячи з дому, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет abcphoto. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Аксесуар для спалаха за бюджетною ціною? Щоб правильно вибрати Аксесуар для спалаха, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Godox і Ви побачите всі необхідні Аксесуари для спалахів Godox. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. Можна не перейматися якістю товарів. Вся фототехніка з нашого каталогу створені відомими фірмами, наприклад Godox. Виникли при покупці Godox MTH03 тримач смартфона металевий Запитайте нашого менеджера. Замовлення можна забрати в Слов'янське своєчасно.

Тип Тримач
Чохол в комплекті Ні
Комплектація Тримач, упаковка