Falcon SBQ-40180HC

Код товару: 09571
Фото: Falcon SBQ-40180HC

У наявності

Ціна: 5 842 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Софтбокс з сотами Falcon 40x180 має сумісний з Hensel байонет, підходить для всіх спалахів Falcon старшої серії та забезпечує рівномірний спрямований потік малюючого світла.

Використовуємо для студійної зйомки поясних і ростових портретів, а також для створення контрградієнтних композицій.

Софтбокс закритого виконання, виконаний з термостійкого, стійкого до вигорання матеріалу, здатного підтримувати роботу з джерелом постійного світла потужністю до 1000 Вт.

Falcon SBQ-40180HC - в електронному магазині abcphoto. Якщо потрібно придбати Софтбокси та інші елементи фототехніки не покидаючи квартири, зайдіть до нас в віртуальний магазин abcphoto. Розгляньте асортимент та підберіть Софтбокс з хорошими знижками. Щоб правильно підібрати Софтбокс, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Falcon і перед вами будуть Софтбокси Falcon. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість запчастин можна не переживати. Товари, які можна замовити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Rime Lite. Виникли при виборі Falcon SBQ-40180HC Запитайте наших професіоналів. Товари отримаєте Дніпропетровське в потрібні терміни.