LumiQuest LQ-121 Fxtra

Код товару: 13365
Фото: LumiQuest LQ-121 Fxtra

У наявності

Ціна: 723 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Компактний тримач для желатинових фільтрів на компактний спалах. У комплект входить набір з 10 кольорових фільтрів желатинових, які швидко вставляються в тримач. Для зберігання фільтрів у FXtra є вбудована кишеня.
Кріпиться до спалаху так само, як усі LumiQuest. Застосовується як окремо, так і спільно з усіма існуючими розсіювачами-відбивачами та софтбоксами LumiQuest, розширюючи світлові та колірні ефекти в залежності від розсіювача, що застосовується.
 

LumiQuest LQ-121 Fxtra - на кращому сайті АВС Фото. Якщо потрібно купити Аксесуари для спалахів або інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нас електронний магазин АВС Фото. Розгляньте пропозиції та виберіть Аксесуар для спалаха за вигідною ціною? Щоб запросто підібрати Аксесуар для спалаха, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: LumiQuest і перед вами будуть усі Аксесуари для спалахів LumiQuest. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Як товари можна бути впевненими. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, випускають відомі фірми, наприклад LumiQuest. Якщо виникли при купівлі LumiQuest LQ-121 Fxtra Питання можна задати нашим фахівцям. Товари отримаєте Дніпродзержинське в необхідні терміни.