Benro IS05

Код товару: С000007901
Фото: Benro IS05

У наявності

Ціна: 3 475 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Штатив цифровий IS05Штатив цифровий IS05Штатив цифровий IS05

 

Benro IS05 це сучасний та функціональний штативи, конструкція та всі елементи фіксації якого виконані з міцного алюмінієвого сплаву.

Штатив Benro IS05 має одну цікаву особливість. Центральна телескопічна штанга трипода перетворюється на монопод для селіфі, довжиною 68см і здатністю витримувати навантаження до 2 кг.

Конструкція штатива дозволяє регулювати довжину та кут нахилу кожної з ніжок окремо (три позиції 24, 55 та 80 градусів). Фіксація довжини ніжок та центральної колони відбувається за допомогою цангового механізму, що дозволяє швидко підготувати штатив до роботи. Конструкція Benro IS05 розроблена таким чином, щоб унеможливити потрапляння води, пилу або бруду всередину при використанні (коли всі механізми зафіксовані).

Незважаючи на вагу всього 0.92 кг, фото штатив Benro IS05 здатний витримувати камери вагою до 4 кг.

Фото штатив Benro IS05 оснащений кульовою головою виконаної з алюмінієвого сплаву. Для монтажу камери використовується швидкознімний майданчик типу arca swiss, який також виконаний з алюмінієвого сплаву.

Штатив Benro IS05 оснащений гумовими наконечниками, які забезпечать чітке зчеплення з поверхнею.

Центральна стійка штатива Benro IS05 знімається, що дозволяє легко та швидко встановити її вгору ногами, для зйомки з мінімальної висоти. Така особливість стане в нагоді для макро та предметної зйомки. Крім цього, центральна стійка оснащена металевим гаком для додаткового навантаження, що значно збільшує стійкість штатива, а також підвищує зручність експлуатації, адже у Вас завжди буде можливість повісити сумку або рюкзак на штатив, щоб запобігти їх забруднення.

У комплект поставки Benro IS05 входить фірмовий чохол для зберігання та транспортування штативу.

Штатив цифровий IS05Штатив цифровий IS05Штатив цифровий IS05

 

 

Benro IS05 - на надійному сайті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Штативи фотоаксесуари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет АВС Фото. Розгляньте каталог та виберіть Штатив на вигідних умовах. Щоб простіше було підібрати Штатив, за допомогою фільтрів. Введіть: Benro і Ви побачите доступні для замовлення Штативи Benro. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Weifeng. Якщо виникли під час вибору Benro IS05 Запитайте наших менеджерів. Замовлення отримаєте Полтаві своєчасно.

вага
0,92 кг
Максимальне навантаження
4 кг
Тип штативної голівки
кульова
Максимальна висота
151 см
Мінімальна висота
28,5 см
У складеному стані, см
26,5 кг