Peak Design Кріплення для фотокамеры Peak Design Clip for Capture v3 Black (CC-BK-3)

Код товару: С000008410
Фото: Peak Design Кріплення для фотокамеры Peak Design Clip for Capture v3 Black (CC-BK-3)

У наявності

Ціна: 2 720 грн

Гарантія

36 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Нове кріплення Capture є найбільш безпечним, зручним та доступним способом нести камеру. На відміну від ремінця, кріплення тримає камеру жорстко стабільно під час піших прогулянок, походів, їзди велосипедом або просто переміщення студією. На відміну від сумки, кріплення тримає камеру мітки доступною одним натисканням кнопки.
Включає тільки металевий затискач, який чіпляється до будь-якого рюкзака, заміни або сумки (майданчик в комплект не входить).
Ваша камера фіксується у кріпленні, де вона тримається жорстко та надійно. Щоб відкріпити камеру, натисніть кнопку швидкого знімка, яка блокує випадкове натискання.
Використовується навантаження понад 90 кг, що робить його досить сильним для найважливіших композиційних камер та об'єктивів.
 
 

Peak Design Кріплення для фотокамеры Peak Design Clip for Capture v3 Black (CC-BK-3) - в електронному каталозі abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Ремені для фотоапаратів А також інші елементи фототехніки не виходячи з дому, зверніться до нашого електронний каталог abcphoto. З асортименту виберіть Ремінь за доступною ціною. Щоб вам простіше було підібрати Ремінь, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Peak Design і Вам будуть запропоновані різні Ремені для фотоапаратів Peak Design. Як бачите, все досить просто. В якості товарів сумнівів бути не може Вироби, які можна придбати у нас, створені відомими виробниками, наприклад Peak Design. З'явилися при виборі Peak Design Кріплення для фотокамеры Peak Design Clip for Capture v3 Black (CC-BK-3) Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Товари заберіть в Олександрії найшвидше.

Виробник

Peak Design
 

Категорія

Держатели
 

матеріал

Алюміній, пластик
 

Зовнішній розмір

104 х 52 х 28 мм