Tamron TAP-in Console for Canon EF Lenses

Код товару: С000009272
Фото: Tamron TAP-in Console for Canon EF Lenses

У наявності

Ціна: 5 430 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
 
Підключивши консоль Tamron TAP-in і запустивши спеціальне програмне забезпечення на вашому персональному комп'ютері за допомогою USB-з'єднання, ви зможете оновити прошивку у вибраних об'єктивах Tamron, налаштувати автофокусування і налаштувати різні функції об'єктивів відповідно до ваших потреб.
 
Використовуючи цей аксесуар і підключаючись до Інтернету, ви отримаєте доступ до спеціального веб-сайту і зможете оновити прошивку самостійно в будь-який час і в будь-якому місці. Крім того, консоль дозволяє налаштувати вибрані об'єкти шляхом зміни різних параметрів, виходячи з ваших переваг у використанні об'єктів, що робить її ще більш універсальною та зручною для користувача.
 
 

Tamron TAP-in Console for Canon EF Lenses - на надійному сайті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Док станціЇ або інші фотоаксесуари не покидаючи вдома, відвідайте наш електронний магазин abcphoto. Виберіть із асортименту Док станція за ринковими розцінками? Щоб вам простіше було підібрати Док станція, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Tamron і Ви побачите всі необхідні Док станціЇ Tamron. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. За якість товарів можна не переживати. Вироби, які можна купити у нас, створені відомими компаніями, наприклад Tamron. Виникли при замовленні Tamron TAP-in Console for Canon EF Lenses Запитайте наших професійних менеджерів. Замовлення можна забрати в Дніпродзержинське без затримок.

Інтерфейс
(для з'єднання з комп'ютером)
USB 2.0
Інтерфейс
(для об'єктів)
Canon
Джерело харчування
USB шина
Блок живлення
МАКС. 500 мА
Розміри
(діаметр/товщина)
72 х 26 мм
вес
70 г (тільки консоль TAP-in)
Робоча температура
0°C - 40°C
Робоча вологість
85% і менше