Mircopro Лайт бокс с LED подсветкой Mircopro 440 70x70x70см

Код товару: С000009323
Фото: Mircopro Лайт бокс с LED подсветкой Mircopro 440 70x70x70см

У наявності

Ціна: 4 590 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Нова розробка від виробника Mircopro лайт бокс із LED підсвічуванням Mircopro 440 70x70x70см  - це мобільне рішення для предметної зйомки з вбудованим постійним світлом.
Одним з головних факторів є наявність на верхній частині світлового боксу вбудовані діоди в кількості 156 шт, де потужність світла становить 70W, температура світла становить 5500K, світловий потік 27100LX. Срібляста внутрішня структура дозволяє відобразити світло з усіх боків на об'єкт зйомки та не втратити його потужність.
Важливим фактором є зовнішній вигляд, а в цьому випадку - це мобільний конструктор, який у складеному стані має вигляд сумки. Наявність якісних липучок дозволяють робити фіксацію між стінками, а також щільність стінок дає можливість розкрити і скласти куб.
Третім можна відзначити наявність вінілових фонів: сірий, білий, чорний, бежевий розмір яких становить 70 см ширина і 140 см по довжині. Він фіксується на липучки до задньої стінки кублайта і лягає по нижній частині, тобто ми отримуємо задній і нижній план.
Лайт куб Mircopro 440  має міні вікна, які застосовують у роботі, коли предмет досить бликує, а також є кишеня, де зберігатиметься мережевий блок живлення.
Купуючи лайт куб, ви отримаєте якість товару, мобільність, можливість фотографувати з будь-якого пристрою і звичайно ж отримати ваше бажане фото.
 

Mircopro Лайт бокс с LED подсветкой Mircopro 440 70x70x70см - в електронному маркеті abcphoto. Якщо потрібно вибрати Лайткуби або інші елементи фотототехніки не покидаючи вдома, відвідайте наш електронний магазин АВС Фото. Виберіть із запропонованих варіантів Лайткуб за низькою ціною? Щоб запросто підібрати Лайткуб, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Mircopro і перед вами будуть усі Лайткуби Mircopro. У нас вибрати фототовари найпростіше. За якість товарів можна не переживати. Товари, які можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Mircopro. Виникли при замовленні Mircopro Лайт бокс с LED подсветкой Mircopro 440 70x70x70см Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Замовлення заберіть у Краматорську найшвидше.

Матеріал: міцний і щільний текстиль з наявністю липучок фіксаторів між стінами;
Розмір: 70х70х70см;
Потужність світла: 75 W;
Температура світла: 5500 K;
Світловий потік: 27100 LX.
Комплектація:
Складений світловий бокс з діодами: 1шт;
Вінілові фони сірий, білий, чорний, бежевий: 4шт;
Мережевий блок живлення: 1шт.