Vanguard TBH-100

Код товару: С000009861
Фото: Vanguard TBH-100

У наявності

Ціна: 2 766 2 009 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

     
 
Vanguard TBH-100  – високоточна компактна головка від  Vanguard , що входить до нової лінійки корейського виробника. Модель призначена для роботи з важким фотообладнанням, вага якого сягає 10 кг. 
 
Vanguard TBH-100  має міцний, довговічний корпус, виготовлений з магнієвого сплаву. Завдяки цьому, головка є вкрай легкою (0,39кг) , що разом з її компактними розмірами забезпечує легке, необтяжливе транспортування пристрою на виїзді - при зйомках різних подій, природи та ін. пластичне позиціонування без ривків. Голова здатна нахилятися в межах +36°/-90° та здійснювати повне панорамування на 360° .
Для швидкої роботи,  Vanguard TBH-100  оснащена 38-міліметровим швидкознімним майданчиком, який дозволяє оперативно та легко встановлювати камеру і так само швидко її знімати. Два бульбашкові рівні, присутні в моделі, дають можливість максимально точно виставляти камеру щодо рівня горизонту.
 
 

Vanguard TBH-100 - в інет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно замовити Штативні головки або інші аксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш інтернет магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та підберіть Штативна головка за вигідною ціною? Щоб максимально просто вибрати Штативна головка, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Vanguard і перед вами будуть Штативні головки Vanguard. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Можна не перейматися якістю товарів. Товари, які можна замовити у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Vanguard. Виникли при підборі Vanguard TBH-100 Питання можна прояснити у наших менеджерів. Товари можна забрати в Олександрії своєчасно.

Назва товару
Штативна головка Vanguard TBH-100
Виробник
Vanguard
Тип голови
кульова
Панарамсне враження 360°
Нахил (у поперечну площину) -8/+90° (-32/+90°)
Вага 390 г
Максимальне навантаження 10кг