Transcend TS-RDF9K2 Black

Код товару: С000010165
Фото: Transcend TS-RDF9K2 Black

У наявності

Ціна: 849 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 Використовуючи всі переваги технології UHS-II , кард-рідер RDF9 UHS-II дозволяє використовувати весь потенціал високошвидкісних карт пам'яті SDXC/SDHC UHS-II .
RDF9 оснащений продуктивним інтерфейсом USB 3.1 Gen 1 і демонструє неймовірно високі швидкості запису та читання даних, які досягають 260 і 190 МБ/с , відповідно, даючи можливість професійним фотографам, відеооператорам та графічним дизайнерам оперативно переписувати відео високої роздільної здатності та зображення у форматі RAW.
Крім цього, кард-рідер оснащений слотами для карт пам'яті CompactFlash, SD та microSD , забезпечуючи своєму власнику можливість роботи з різними типами носіїв з використанням одного компактного універсального пристрою.

Transcend TS-RDF9K2 Black - в електронному каталозі abcphoto.com.ua. Якщо потрібно підібрати Кардрідери А також інші елементи фототехніки не покидаючи житла, відвідайте наш електронний маркет АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Кардрідер за гарною ціною? Щоб максимально просто підібрати Кардрідер, за допомогою зручної навігації. Введіть: Transcend і Ви побачите список з Кардрідери Transcend. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Можна не перейматися якістю товарів. Вироби, які можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Transcend. Якщо виникли під час вибору Transcend TS-RDF9K2 Black Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Надсилання проводиться в Дніпропетровське у стислі строки.

Розміри
67.6 мм x 45 мм x 15.2 мм (2.66" x 1.77" x 0.6")
Вага
30.6 g (1.08 oz)
Колір
Чорний
Тип USB
micro USB - USB Type A
Інтерфейс підключення
USB 3.1 Gen 1
Слот картридера
SD /
microSD /
CompactFlash
Робоча температура
0°C (32°F) ~ 70°C (158°F)
робоча напруга
Сертифікат
CE/
FCC/
BSMI/
KC/
RCM/
EAC
Операційна система
Microsoft Windows 7
Microsoft Windows 8
Microsoft Windows 10
Mac OS X 10.2.8 або пізнішої версії
Linux Kernel 2.6.30 або пізнішої версії
Підтримувані картки пам'яті
SDHC (UHS-II)
SDXC (UHS-II)
SDHC (UHS-I)
SDXC (UHS-I)
microSDHC (UHS-I)
microSDXC (UHS-I)
CompactFlash (UDMA6)
CompactFlash (UDMA7)