Godox S2 Type для накамерних спалахів

Код товару: С000010574
Фото: Godox S2 Type для накамерних спалахів

У наявності

Ціна: 995 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

     
 
Адаптер Godox S2-type для камерних вспишек дозволяє використовувати весь спектр модифікаторів світла з байонетним кріпленням Bowens, таких як стандартний 7' рефлектор, софтбокси, портретні тарелки, фотозонти, тубуси... За допомогою надійного кріплення адаптер встановлюється на студійну стійку з 16 мм. штифт-адаптер, що зберігає можливість контрольованого наклону і повороту спалаху.
Поворотно-роздвижний зажим підходить для накамерних вспишек, в тому числі і з круглими головами. Вони надійно підтримують спалах і в той же час виключають можливість появи царапін на корпусі спалаху.
 
Основні особливості Godox S-type:
- Невелика вага і компактність
- Підходить для вспишек різних розмірів, і з круглими головами
- Надійна фіксація
- Можливість установки фотозонта
 
 

Godox S2 Type для накамерних спалахів - на сайті АВС Фото. Якщо потрібно купити Софтбокси А також інші елементи фототехніки не покидаючи житла, відвідайте наш електронний каталог АВС Фото. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Софтбокс за доступною ціною. Щоб легше було підібрати Софтбокс, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Godox і Ви побачите список з Софтбокси Godox. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. За якість товарів можна не турбуватися. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими фірмами, наприклад Puluz. З'явилися при виборі Godox S2 Type для накамерних спалахів Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Товари заберіть в Костянтинівці своєчасно.

Характеристики:
- Габарити упаковки 10 × 16 × 19 см
- Вес упаковки 0,66 кг