Godox SS85 шторка тканевая для сферического софтбокса CS85D

Код товару: С000010731
Фото: Godox SS85 шторка тканевая для сферического софтбокса CS85D

У наявності

Ціна: 1 488 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   

Шторки тканинні Godox SS-85 призначені для обмеження та перерозподілу світлового потоку, що формується сферичним софтбоксом CS85D.

Знімні 4-секційні шторки можна прикріпити з будь-якої сторони софтбоксу, обертаючи шторками софтбокс можна позбутися небажаного засвічення або сконцентрувати світло у певному напрямку.

 

 

Godox SS85 шторка тканевая для сферического софтбокса CS85D - на сайті магазину abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Софтбокси А також інші фотоаксесуари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у електронний маркет АВС Фото. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Софтбокс зі знижками? Щоб простіше було підібрати Софтбокс, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Godox і Ви побачите список з Софтбокси Godox. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. Як товари можна бути впевненими. Всі фототовари, представлені у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Hyundae. З'явилися при виборі Godox SS85 шторка тканевая для сферического софтбокса CS85D Питання можна уточнити у наших фахівців. Замовлену продукцію можна отримати в Рівному своєчасно.