Blackmagic ATEM Mini Pro ISO (SWATEMMINIBPRISO)

Код товару: С000011330
Фото: Blackmagic ATEM Mini Pro ISO (SWATEMMINIBPRISO)

У наявності

Ціна: 23 676 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Відеомікшер Blackmagic Design ATEM Mini Pro HDMI

    Як і його попередник, ATEM Mini, ATEM Mini Pro від Blackmagic Design - це чотирьох вхідний прямий відеомікшер з інтегрованою панеллю керування, призначений для багатоканальної потокової передачі потокового HD-відео в Інтернет або мовних додатків з ігрових консолей, стрімів або HD-камери. Mini Pro грунтується на версії Mini з такими функціями, як швидкість передачі даних в реальному часі та інформація про стан, вбудований апаратний кодировщик, одночасний запис на USB-накопичувачі, заміна дисків за допомогою Blackmagic MultiDock, доданий запис , потокове кешування, генератор тимчасового коду, попередній перегляд програм в режимі мультивени, підтримка підрахунку і підтримка камер Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K і 4K для використання в якості джерел трансляцій.

 

    ATEM Mini Pro зберігає ті ж налаштування на задній панелі, на якій є чотири входи HDMI, а також вони можуть вводити відео високої чіткості до 1080p. Є також вихід HDMI для проектора або декількох точок огляду, вихід USB Type-C для запису HD-відео на комп'ютер і порт Ethernet RJ45 10/100/1000 для прямої потокової передачі в реальному часі, а також для управління системою і віддаленого управління і поновлення . Ви можете налаштувати частоту кадрів в залежності від якості вашого потоку, і немає необхідності в додатковому програмному забезпеченні для потокової передачі, оскільки Pro включає вбудований апаратний кодировщик.

    Покращена програмна панель управління ATEM використовується для управління і налаштування ATEM Mini Pro через USB або Ethernet і дозволяє контролювати швидкість передачі даних, рівень аудіо, конфігурацію і стан вашої прямої трансляції. Вбудована панель управління кольором має ту ж конфігурацію DaVinci Resolve, виключаючи будь-яку криву навчання. Розширені функції включають можливість завантажувати файл конфігурації XML, щоб спростити одночасну зміна всіх налаштувань.

    Панель управління оснащена такими ж зручними для перегляду кнопками управління з підсвічуванням, які дозволяють вибирати входи камери, управляти переходами, клавішами, налаштуваннями і DVE. ATEM Mini Pro має кілька кнопок з правого боку, наприклад, кнопку швидкого запису, яка дозволяє миттєво записувати стрім в реальному часі на підключене джерело USB, або, утримуючи цю кнопку, ви можете виконувати заміну дисків при використанні Blackmagic MultiDock, в разі якщо вам потрібно швидко приступити до редагування. Також були додані кнопки «On Air» і «Стрим» для миттєвого запуску і зупинки вашого потоку. Додані кнопки відеовиходу з правого боку дозволяють вибрати попередній перегляд програми для кожного джерела, таким чином ви можете бути впевнені, що кожне джерело готовий до роботи.

    ATEM Mini Pro має однакові висхідні і низхідні маніпулятори, покращений хроматичний ключ, два лінійних / яскравих маніпулятора, DVE перехідний маніпулятор, генератор шаблонів і колірні генератори. Також є підтримка медіа-програвача для заливки і ключових зображень, яка підтримує до 20 фотографій в форматах PNG, TGA, BMP, JPEG і TIFF.

 

 

Ключові характеристики:

 

  • 4-канальний HDMI-свічер, який використовується для онлайн трансляцій
  • Одночасне управління до чотирьох камер BMPCC 6K / 4K
  • Кнопка запису, попередній перегляд каналів, одночасний перегляд декількох каналів
  • Та ж задня панель, що й у ATEM Mini з додатовими кнопками і програмними функціями
  • Стрімове відео до 1080p HD
  • Апаратний перетворювач, завдяки якому немає необхідності в додатковому потоковому програмному забезпеченні
  • Контроль та налаштування тимчасового коду, а також статусу трансляції
  • Повна підтримка і функції управління для камер BMPCC 6K і 4K
  • Одночасний запис через USB
  • Інтеграція з MultiDock для перемикання жорсткого диска
  • Можливість налаштовувати додаткові параметри за допомогою файлів XML
  • Мульти- та попередній перегляд програм, графіки, статусу записи, статусу ефіру, вимірювача рівня звуку
  • Кнопки попереднього перегляду програм
  • Світловий індикатор управління для BMPCC 6К / 4К камери
  • Автоматична синхронізація тимчасового коду для всіх камер
  • Включає в себе один вихідний цифровий мікшер, завдяки якому ви можете додавати високоякісну графіку, таку як логотипи, заголовки та інше з вбудованого медіа-програвача через висновок програми прямої трансляції
  • Вбудований аудіомікшер дозволяє управляти як камерою, так і зовнішнім звуком з точним регулюванням рівня і балансу на всіх шести доступних аудіовходах і двох каналах. Мікшер має можливість вибору On / Off / Audio-Follow-Video на канал, плюс він має окреме регулювання посилення для кожного каналу, вимірювання рівня і піків, а також нові удосконалення аудіо
  • Вихід на монітор HDMI дозволяє вам бачити джерела, графіку, попередній перегляд і висновок програми на одному екрані
  • Один медіаплеєр відображається як джерела вхідного сигналу для вашого комутатора. Ви можете переходити до графіку у вигляді повнокадровому відео або передавати їх на маніпулятори для накладення відео. Підтримуються популярні формати зображень, такі як PNG, TGA, BMP, GIF, JPEG і TIFF

 

Вбудовані переходи:

 

  • Обрізка: коли ви натискаєте кнопку обрізки, ATEM миттєво переключається з поточного джерела програми на джерело попереднього перегляду. Обрізки можуть бути виконані шляхом безпосереднього вибору джерел або натисканням кнопки обрізки для переходу до наступного джерела.
  • Змішування: змішування або розчинення створює поступовий перехід від одного джерела до іншого. Ви можете встановити тайминги, щоб вручну створити перехід.
  • Dip: точно так же, як мікс-переходи, Dip-перехід - це поступове змішання, яке включає в себе або суцільний колір, графіку або інший кліп між двома відеоджерелами. Зміна на чорний або білий між джерелами є найпопулярнішими, також ви можете використовувати логотипи або спонсорську графіком.
  • Стирання: вбудовані шаблони стирання включають кола, ромби, квадрати і багато іншого. Форми і візерунки можуть бути перевернуті або пом'якшені і навіть можуть мати індивідуальні кольорові рамки.
  • DVE: з потужним вбудованим процесором цифрових відеоефектів, або DVE, ви можете переміщати, обертати, стискати або переміщати живе відео з однієї камери на іншу з неймовірними вбудованими переходами. Переходи DVE можна перемикати і перевертати, що надає вам ще більше можливостей переходу.

 

 

Blackmagic ATEM Mini Pro ISO (SWATEMMINIBPRISO) - в інет-маркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново необхідно знайти Відеомікшери А також інші фотоаксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш електронний каталог abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Відеомікшери за гарною ціною? Щоб легше було підібрати Відеомікшери, за допомогою зручної навігації. Введіть: Blackmagic і перед вами будуть Відеомікшери Blackmagic. Як бачите, все досить просто. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі фототовари, представлені у нас, створені відомими брендами, наприклад Blackmagic. Виникли при замовленні Blackmagic ATEM Mini Pro ISO (SWATEMMINIBPRISO) Питання можна поставити нашому фахівцю. Надсилання проводиться в Житомирі максимально швидко.

Специфікація:

Ефекти

Доступні шари - 5 M / E

Тип ефектів - 1 х DVE, Графіка, Переходи, Chroma Key, Alpha Key, Luma Key

Мікшування аудіосигналів - 2-канальний мікшування

Тип перемикання - кнопковий

Введення

Кількість джерел відеовхода - 4

Роз'єми відеовхода - 4 х HDMI мама

Формат введення відео - HDMI (10-Bit 4: 2: 2 YUV)

1080p: 23.98 / 24/25 / 29.97 / 30/50 / 59.94 / 60 fps

1080i: 50 / 59.94 / 60 fps

720p: 50 / 59.94 / 60 fps

Аудіовходи - 2 x 1/8 "/ 3,5 мм TRS стерео аналоговий

Вбудований аудіовхід - HDMI: 2-канальний (на вхід)

Виведення

Канали виведення відео - 1

Вихідний відео роз'єми - 1 x HDMI

Вихідний формат відео - HDMI / RJ45 (10-Bit 4: 2: 2 YUV)

1080p: 23.98 / 24/25 / 29.97 / 30/50 / 59.94 / 60 fps

Вбудований аудіовихід - HDMI: 2-канальний (на вихід)

Одночасне виведення - є

Вихід для монітора - 1 x HDMI

Інші входи / виходи - 1 х RJ45 LAN, синхронізація, індикатор, таймкод, прошивка, контроль введення / виведення

1 х USB Type-C Прошивка, управління входом / виходом

Основні

Сумісність з ОС - macOS 10.14 або новіше, Windows 10

Роз'єм живлення - 1 x Barrel (12 VDC)

Споживана потужність - 36 W

Діапазон робочих температур - від 5 до 40 ° C

Діапазон температур зберігання - від -10 до 60 ° C

Діапазон робочої вологості - від 0 до 90%

Розміри - 23.75 x 10.34 x 3.51 см

Вага - 550 г