Godox VC-18 зарядний пристрій для акумулятора VB18

Код товару: С000011698
Фото: Godox VC-18 зарядний пристрій для акумулятора VB18

У наявності

Ціна: 825 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Зарядний пристрій Godox VC-18 для акумуляторів VB18.
 
З особливостей зарядного пристрою можна відзначити універсальність, компактний та оригінальний дизайн, підходить для акумуляторів типу VB18.
 
Працює від мережі 220В або від постійної напруги 12В. Має захист від перезаряджання, короткого замикання. Оснащений системою автоматичного контролю напруги та струму заряджання. Має індикатор заряду, показує статус заряду акумулятора і захищає його від перезаряджання і перепаду напруги в мережі.
 
Комплектація:
- Зарядний пристрій
- Блок живлення 220В
- Мережевий кабель
- Фірмова упаковка
 
 

Godox VC-18 зарядний пристрій для акумулятора VB18 - у віртуальному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Спалахи або інші фототовари не встаючи з дивана, відвідайте наш електронний каталог abcphoto. Розгляньте каталог та виберіть Спалах за доступною ціною. Щоб швидко підібрати Спалах, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Godox і Вам будуть показані всі Спалахи Godox. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість товарів можна не хвилюватися. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу створені відомими виробниками, наприклад Yongnuo. Виникли при підборі Godox VC-18 зарядний пристрій для акумулятора VB18 Питання можна уточнити у наших менеджерів. Замовлення заберіть у Вінниці найшвидше.

Виробник Godox
Сумісні пристрої для Godox 850II/860II