Benro Gamma Z20 фотосумка

Код товару: С000011728
Фото: Benro Gamma Z20 фотосумка

У наявності

Ціна: 1 131 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Ця фотосумка, здатна вмістити дзеркальну камеру з зум-об'єктивом середнього розміру і невелике колличество аксесуарів, наприклад комплект акумуляторів, кабелю і карти пам'яті. Якість пошиття і використовуваних матеріалів знаходиться на високому рівні. Відділення сумки, в якому зберігається фотоапарат, закривається на блискавку і додатково фіксується засувкою верхнього клапана.
 
З внутрішньої сторони верхнього клапана є кишеня на блискавці, в якому зручно зберігати документи. На фронтальній стороні є додатковий кишеню, в якому можна зберігати акумулятори та карти пам'яті. Сумку можна носити на поясі або використовуючи наплічний ремінь, крім того на верхньому клапані є додаткова ручка.
 
Характеристики Benro Gamma Z20:
Внутрішні габарити: 17.5 / 11 / 17см (висота / товщина / довжина)
Зовнішні габарити: 21/17 / 20см (висота / товщина / довжина)
Вага: 520гр
 
 
 
 

Benro Gamma Z20 фотосумка - у великому інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно вибрати Сумки для фото-відео техніки А також інші фотоаксесуари не покидаючи вдома, відвідайте наш електронний каталог abcphoto. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Сумка за доступною ціною. Щоб максимально просто підібрати Сумка, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Benro і перед вами будуть усі Сумки для фото-відео техніки Benro. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Можна не перейматися якістю товарів. Всі фототовари з каталогу створені відомими фірмами, наприклад Benro. Якщо з'явилися при купівлі Benro Gamma Z20 фотосумка Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Замовлення можна забрати в Луцьку в необхідні терміни.

Характеристики Benro Gamma Z20:
Внутрішні габарити: 17.5 / 11 / 17см (висота / товщина / довжина)
Зовнішні габарити: 21/17 / 20см (висота / товщина / довжина)
Вага: 520гр